Katkısız bebek bezi ve şampuanı tavsiyeleri?

Slm katkisiz bebek bezleri varmis ve şampuanlari. Dalinle yikiyorum ama icim rahat deyil. Siz nasik yapiyorsunuz dogal urunleri kullanan varmi

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Ben cok uzun zamandir deniz suyu ve ingiliz karbonati kulaniyorum bazende sirkeli suyla duruluyorum. Kafayi kaldirmayi ogrendi sukur goz yakma skntimiz olmuyor zaten ama sabuna da hic ihtiyac duymadim. Kul sulu sabunu denyebilirsiniz gunes hanimin bahsettigi.

F

Firdes hankm siz nasil yikiyorsuniz sabunsuz sampuansi kac aylik acaba bebeginiz ingiliz tuzunu nicin kullaniyorsuniz. Gasp diyetimi uyguluyorsunuz

Pinar Ceven 5 yıl

Yok hayir 2.5 yasinda yaklasik 7 8 aydir bu sekilde yikiyorum. Ingiliz tuzu degil ingiliz karbonati kullaniyorum. Kafa kasintisi var kizimda nedenini bulamadik o yuzden cildin ph dengesini duzenlermis dermatolog onermisti. Sabunsuz olmaz diyordum ama gayet oluyor tertemiz oluyor ustelik hem cildin kendi kokusu kaliyor ekstra bi koku olmuyor biz sevdik bu halini uzun bi sure daha boyle gideriz muhtemelen.

Firdevs Deposu 5 yıl

Bendd deneyim ozamn ya sabunsuz sampuansiz vucudunu nasil temizliyormsunuz sadece su mu

Pinar Ceven 5 yıl

Evet evet sadece su. Kafasini oncesinde deniz suyuyla islatiyordum ama o bitti simdi yaza kadar sadece karbonatla devam edicem nasipse yazin yine once deniz suyu sonra karbonatla devam edicem. Bi deneyin memnun kalmazsaniz baska cozum bulursnuz elbet. Hem bende kul sulu sabun yok ev yapimi ama kostikli sabun var. O sabunun d vit emilimine engel oldugundan bahsedilmisti gupta daha once o yuzden tekrae kullanmayi dusunmuyorum alirsam kul suyundan olanindan alirim bende.

Firdevs Deposu 5 yıl

Bu arada karbonatu bi legende sulandiriyorum masrapayla basindan asagi vucydunu yikiyorum komple. Nadiren karbonati durulamadigimda oluyor. Herhangi bir sorun yasamadim simdiye kadar.

Firdevs Deposu 5 yıl

Firdes hanim kul sulu sabun mu d vitamin emilimini yok ediyor

Pinar Ceven 5 yıl

Yok kostikli sabun

Firdevs Deposu 5 yıl

Tskler buarada kiyafetletini neyle yikiyorsunuz

Pinar Ceven 5 yıl

Ev yapimi deterjanla yikiyordum tum camasirlari. Simdi gecici olarak naturex deterjan aldim. Bu bitince sabun alabilirsem eger ev yapimi deterjan ve sabun tozuyla devam edicem eger alamazsam bi sure naturex e devam edicem. beyazlar icin fazladan camasir sodasi ve gerekirse borax ekliyorum. Bazende kul suyu ekleyip bekletiyorum.

Firdevs Deposu 5 yıl