Katkısız bebek bezi ve şampuanı tavsiyeleri?

Slm katkisiz bebek bezleri varmis ve şampuanlari. Dalinle yikiyorum ama icim rahat deyil. Siz nasik yapiyorsunuz dogal urunleri kullanan varmi

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Ben hepsiburada dan almıştım. Bambino Mio var. Ama bir arkadaşım Amazon dan Kushies aldı. Onları da çok tavsiye ediyorlar.

S

seher hanim. Fiyati nasil ve nasil kulaniliyor icinde lac tane var

Pinar Ceven 5 yıl

Tek tek satılıyor. Ben tanesini 45-50 tl civarı bir fiyata almıştım. 6 tane bana yetiyordu. Ancak erken bebeklik döneminde ise bebeğiniz, 10-11 tane almanızda fayda olacaktır. İlk kullanmaya başladığımda, bir yere giderken hazır bez kullanayım diye düşündüm ama gittiğim yerde de zorluk olmadı. Tek dikkat edilmesi gereken şey, yıkama işini aksatmamak... Eğer düzenli yıkama yaparsanız hiç sıkıntınız olmaz inşallah.

Seher Bulet 5 yıl

https://m.unnado.com/bambino-mio

Seher Bulet 5 yıl

Bir kılıf olanlar var. Bir de hepsi bir arada olanlar var. Kılıflar için bezi ayrıca alıyorsunuz. Ancak ben hepsi bir arada olanlardan kullandım.

Seher Bulet 5 yıl

Peki nekadar gidiyor bu bezler yani bebegim buyunene kadR kullanabilirmiyim

Pinar Ceven 5 yıl

Mikrofiber konusunda hassasiyet varsa sadece kılıf tercih edebilirsiniz. Bezleri pamuk olarak tercih edebilirsiniz. Mikrofiber çok emici oluyor. Ancak pamuk elbette daha sağlıkli.

Seher Bulet 5 yıl

Üç-dört bebek büyütür ben ikinci bebeğe saklıyorum.

Seher Bulet 5 yıl

Boyutları da var. Alırken bebegin kaç aylık olduğunu dikkate alarak seçim yapabilirsiniz.

Seher Bulet 5 yıl

Mıkrofpen tam olrak ne oluyor bilmiyoruyorum benim istediğim sağlıkli ve hic bir sekilde zarar vermesin kimyasal katki maddesi olmasin istiyorum

Pinar Ceven 5 yıl

Bir de, hepsi bir arada olan bezi kullanırken üst kısmına, bebeğe temas eden kısma ince bir pamuklu bez seriyordum. Bu şekilde de kullanabilirsiniz.

Seher Bulet 5 yıl

Polyester...

Seher Bulet 5 yıl

Nasil yani 3 4 bebek büyütür yani ben 2 yaşına kadar kulllanabilirmiyim bu bezi

Pinar Ceven 5 yıl

Ben kullandım ve çok rahat ettim.

Seher Bulet 5 yıl

Amerika da, insanlar bebekleri büyüyünce birbirlerine veriyorlar ya da satıyorlar bile bu bezleri.

Seher Bulet 5 yıl

seher hanim peki onlarim boyutları varsa nasil 2 yas için uygun olur yani bebek büyüyor. Simdi aldim diyelim 4 aylik kizim 2 yasina kadar ayni bezleri kullanabilirmiyim

Pinar Ceven 5 yıl

Bahsetmiştim, boyutları var. Yenidogan dan başlıyor... Bambino da 3 boy vardı. Kilosuna ve boyuna göre. Ben, bu bezle geç tanıştım. O sebeple sonradan aldım. Yenidogan kullanmadım.

Seher Bulet 5 yıl

Siz alacak olursanız 6 aylık için uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bebeğiniz de kilolu ise sıkıntı olmaz.

Seher Bulet 5 yıl

Bir de, bu bezleri kullanan çocuklar daha çabuk tuvalet alışkanlığı kazanıyor. Çünkü bebek, hazır bezde islaklik hissetmediği için rahatsızlık duymuyor. Ama bu bezde hissediyor. Benim kizim 23 aylikken tuvalete alisti. Bu bezin büyük ölçüde payı vardı.

Seher Bulet 5 yıl

seher hanim benim merak ettiğim tek sey. 6 aylik olani aldigimda 2 yasina kadar kullanabilirmiyim yani. Yoksa her 6 ayda bir yeniden mi aliyoruZ .

Pinar Ceven 5 yıl

Benim kızım çok kilolu bir bebek değildi. O sebeple ben 2 yaşına kadar aynı boyutta bez kullandım. Ancak bebeğiniz hızlı kilo alıyorsa evet, bir üst boyu almanız gerekir. Ama inanın gerek olmayacaktır. 3 boy vardı diye hatırlıyorum ama 2 boy da olabilir. sitesine tekrar bakmak lazım. Yenidogan almadım ben. 8 aylık idi kızım. Ondan sonra ikinci boyu aldım ve 6 adet bez sonuna kadar yetti.

Seher Bulet 5 yıl

Peki yikama islemi nasıl oluyor neyle yikiyorsunuz

Pinar Ceven 5 yıl

Yumuşatıcı kullanmiyorsunuz sadece. Ben makinede bebeğim için kullandığım beyaz sabunla yikadim. Makineye sadece kızımın kıyafetleri ile birlikte attım. Ön yıkama yaptıriyordum. Eğer kaka varsa onu klozette akıtıp, sonra bezleri on yıkamaya atıyordum. Ana yikamada diğer kıyafetlerini de atıyordum. Bir arkadaşım bezleri tek yıkıyordu ama bence gerek yok. On yikamadan sonra sorun olmuyor.

Seher Bulet 5 yıl