Katkısız bebek bezi ve şampuanı tavsiyeleri?

Slm katkisiz bebek bezleri varmis ve şampuanlari. Dalinle yikiyorum ama icim rahat deyil. Siz nasik yapiyorsunuz dogal urunleri kullanan varmi

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Yikanabilir bebek bezi baska arkadas yazmis Bambino Mio .
Evdeykek bu bezleri kullanabilirsiniz. Geceleyin ve disari cikarken ise organik hazir bez ( seventh generation ve bambu nature ) kullanabilirsiniz. Ben o sekilde yaptim. Organik hazir bezler cok pahali oldugundan bu sekilde idareli kullanmis oldum .

E

Melita hanim yıkanabilir bezler gece icin neden uygun deyil acaba

Pinar Ceven 5 yıl

Gece kullanmanizi tavsiye etmem. Cunku islakliga uyaniyor bebek ve altini yeniden degistirmesi, uykuya dalmasi vs derken epey zaman aliyor. Bebek de annede cok yoruluyor . Ben organik hazir bezi cok gec kesfettim bu yuzden, cok zorlandim . Birakin rahat rahat isesin geceleri

Ekim Oney 5 yıl

Melita hanim siz ikisinden de kulaniyormusunuz siz nerden alıyorsunuz bu bezleri

Pinar Ceven 5 yıl

Bambino Mio yu N11 .com dan almistim . Seventh generarion ve bambu nature ise ekoorganik. C om dan Aliuordum.

Ekim Oney 5 yıl

Melita hanim bambino mio ve bambu natura farkli ürünler mi.

Pinar Ceven 5 yıl

Evet pınar hanim . Bambino kirlendikce makinede 60 derecede yikadiginiz geleneksel bezlerden. Ama materyali cok daha saglam. Ben 14 ay kullandim hic sokulme yipranma vs olmadi . Bambu nature ve seventh generation ; organik zararli kimyasal icermeyen kullan at hazir bez. Emiciligi yuksek oldugundan gece ve disari ciktiginizda kullanabilirsiniz .

Ekim Oney 5 yıl

Bambino mio dan ben 2 takim almistim . Sanirim 10 parca bez yapiyor. Icerigine ayrica sizdirmamasi icin satilan bezden de 7 tane almistim . Sabitlemesi icinde dis bant 3 tane almistim . Tum bunlara yaklasik 600 /700 lira harcamistim . 14 ay elimde yikadim kuruttum, birirktirerek makinede yikadim . Detaylica yaziyorum ki kafanizda soru kalmasin .

Ekim Oney 5 yıl

Cok tsk edrim yardimci olduğunuz icin.

Pinar Ceven 5 yıl

Rica ederim. Saglikla buyutun bebeginizi .

Ekim Oney 5 yıl

Tskler. Sizde. Oyle

Pinar Ceven 5 yıl

Melita hanim rahatsiz ediyorum tekrar ama kiyafetlerini neyle yikiyorsunuz acaba.

Pinar Ceven 5 yıl

Estagfirullah . Mom s Green ile yikiyorum . Suleyman bey pek tavsiye etmiyordu bu markayi, parfum kullanim ihtimalinden dolayi ama ben simdilik bununla idare ediyorum.

Ekim Oney 5 yıl