Kendinden büyük erkeklerden hoşlan kadına ne denir?

Kendinden yasca küçük kadınla evlenip yada sevgili olana subyanci diyorlar. Peki kendinden yasca büyük erkeklerden hoşlanan kadınlara ne deniliyor??

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

O yaşta ki kızlarda bir diğer sorun yaşı 24 üzeri kendisi ile konuşmasın derler ama diğer yandan olgun davranış gösteren erkeklerden hoşlanırlar. Aslında bu kızların çabuk büyüme veya paralı erkek arzusundan kaynaklı. Kendilerinde ki eksikliği olgun erkeklerde tamamlıyor kimisi. Hatta toy erkeklerin çoğu kendinde sakal çıksın diye arzular. Bunların hepsi eş bulma/üreme mücadelesi. Bu cinsel evrime ise aşk adını takmışlar.

Bu arada, olgun erkek delisi kızlara söyleyeyim, isterse yaşı 40 olsun sizin karşınızda erkekler kasılıp rol yapar, göğüslerini şişirir, başlarını dik tutarlar. Aynı erkek tavus kuşlarının parlak ve renkli tüylerini kur yaparken kabartması gibi. Bu tamamen içlerinde ki çocuğu sizin arzularınız yönünde bastırmalarından kaynaklanıyor. O yüzden bırakın erken olgunlaşma saçmalığını hayatı delice ve çocukca, yaşıtlarınızla yaşayın. Hatta gidin 25 yaşlarında bile taso oynayın.: D

D