Kürtaj cinayet midir?

 

com-gcoydb15brve6nix8f23.jpg
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

"Kürtaja Hayır" demeye devam ettikleri için çöp torbalarında, merdiven altlarında göbek bağı dahi kesilmemis tecavüz bebekleri, istenmeyen gebelik bebekleri var.. Evde doğum(!)lar, evde ölümler. Hepsi bir yana biz kim oluyoruz da bir kadının üreme özgürlüğüne karışıyoruz? Bunları yaklaşık 15 gün sonra doğum yapacak bir anne adayı olarak söylüyorum. Yani konuya önyargılı bakamayacak durumdayım, sadece objektif olmaya çalışıyorum. İstenmeyen veya çeşitli sağlık sıkıntıları söz konusu olan gebelikler tıbbi sınırı geçmeden sonlandırılabilmeli. Anne ve babanın secme özgürlüğünü kisitlamamaliyiz. Böylesi bir konuda bari daha aklı başında düşünmeye çalışalım. En güzeli de "doğum kontrolü" hakkında bilinclenelim ki Kürtaja gerek kalmasın.

Kurbanla arada bag kurmanıza diyecek tek kelimem yok. O anlamda talihsiz bir ileti olmuş.

M

Kürtajın yasak olduğu ve kürtaja erişimin zor olduğu üikelerde kendi imkanlarıyla bebeği düşürmeye çalışırken ciddi biçimde yaralanan veya hayatını hayatını kaybeden binlerce kadın var

Can Kavi 6 yıl

Ülkemiz de şu an hızla oraya gidiyor. Devlet Hastaneleri kürtaj a ayak diriyor. Parası olmadığından özel muayenehanelerde kürtaj yaptiramayan kadınlar da tuhaf yöntemlerle bebeklere de kendilerine de zarar veriyor.

Mihrimah Günlüğü 6 yıl

Sırf geçtiğimiz hafta 2 göbek bağı üzerinde terk edilmiş bebek, 1 tuvalete atılmış bebek haberi izledik.

Mihrimah Günlüğü 6 yıl