Kürtaj cinayet midir?

 

com-gcoydb15brve6nix8f23.jpg
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Sanırım arkadaşın söz ettiği kürtaj sağlıksız hamilelikler ve tecavüz dışındaki olanlar..

B

Tecavüz e birşey dedigimiz yok

Fatih Yıldırmaz 6 yıl

Peki lise çağındaki genç kızların hamile kalması... 18 yaşından küçük... Tecavüze uğramadı.. Sadece biriyle birlikte oldu.. Cahillik de.. Ne dersek diyelim. ..

Bilge Dorum 6 yıl

Bilge Dorum aklin yolu birdir öküz altinda buzak aramaya gerek yok korumasiz gir ilişkiye ortada bir bebek tut canli canli kafasini kolunu bacagini kes bunu yapan katildir

Fatih Yıldırmaz 6 yıl

Öküz altında buzağı aramak mı.. Senin liselerden haberin var mı.. Jinekoloji doktorlarının kapısını aşındıran lise çağındaki kızlardan... Çok var.. Kimse keyfe keder kürtaj olmaz... Ailesinden habersiz..

Bilge Dorum 6 yıl

Normal bir kürtaj zamanında bebeği tut canlı canlı kafasını kolunu bacağını kes denecek bir durum yok, olduğu zaman yasal değil zaten

Denizhan Haye 6 yıl

Ayrıca suçsa bile cinselliğin tabu olmadığı herkese rahatça durumunu söyleyebildiği ve iyi bir cinsellik eğitimi aldığı toplumda ancak ağırlıklı olarak bireyin suçudur bu. Türkiye toplumunun çoğu açısından bir kızın hamile kalmasında seks yapmaktan başka bir suçu yoktur ve bu asla suç değildir. O kıza orospu diye bakacak olan anaannesi o kızdan yüz elli kere daha suçludur.

Denizhan Haye 6 yıl

Yoo arkadaşın beyni yok düşünemiyorda zaten ne dediğinide bilmiyor rizeli olması kafi zaten bir şeyden bahsetmemiş yani

Serkan Evrenuz 6 yıl