Kyk da krediye itiraz için dilekçe gönderebiliyor muyuz?

kyk da krediye itiraz icin dilekçe gönderebiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Ben de lisansta burs aldım. Bölümü ilk 10da bitirdim ve kendi alanımda Türkiye'nin en iyi bölümünde yüksek lisansa kabul edildim. Üzerine devlet zaten bana 25 yaşını aştım diye gelir testi yaptı ve ailenin toplam bütçesi asgari ücretten az olduğundan en düşük seviyede GSS prim ödemesi çıkardı. Üstümüze ne ev ne araba var, hiçbir zaman da olmadı, üzerine birikmiş hiç paramız da yok. Babam işçi emeklisi annem ev hanımı üzerine her ikisi de hasta. Sürekli hakkaniyet diyorlar ya 11 kurumdan doğrulamışlardı, başarı ve sosyal duruma bakıyorlarsa devlet gelir testi ile karar vermiş zaten. Başarı desen kendi alanımda olabileceğim en iyi yerdeyim. Haliyle şimdi kredi çıkması biraz şaşırttı. Hayır üstüne bir de eğitim bilgilerinizi teyit edemedik diye not koymuşlar edevlette bariz yazmasına rağmen. Dilekçe yazacağım ama umudum da yok.

E

Bu açıklamadan sonra imkanım olsa ben sana burs verirdim. İnşallah itirazın haklı görülür.

Ahmet Bozdere 5 yıl

Ahmet Bozdere Teşekkür ederim Dilekçe hakkımızı kullanıcaz ama umudum yok pek kısmet. Belki de benden daha çok ihtiyacı olan birileri almıştır burs diye avutacağım kendimi (böyle olmadığının örneklerini gördüm ama yine de avutucam)

Eyüp Veleye 5 yıl

Eyüp Veleye yazdıklarının hepsi bende var. Benim durumumu özetlemişsin. Gelir testi en düşün gss prim ödemesi vs. Evimiz haricinde bir sey yok. O da babamın değil annemin. Senin baban emekliymiş benimki 2 yıldır çalışmıyor. Bana burs cıktı. Demekki sadece babaya bakılıyor.

Hakan Dunya 5 yıl

Hakan Dunya Hayırlı uğurlu olsun

Eyüp Veleye 5 yıl

Eyüp Veleye sağolasın

Hakan Dunya 5 yıl