Mide yanması nasıl geçer?

Benim esimin sürekli midesi yaniyor elma yiyor soguk süt iciyor ilac kullandi en son da hortum birakdilar ama bir sey yok devam ilac kullaniyorum ama bir türlü gecmedi zencefil ve karanfil de kullaniyor hic bir ise yaramiyor anlamadik gitti ne yapsa ne yese gecer?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
123
123 CEVAP

Nehir Baha hanım hala şikayetiniz varsa Reishi Mantarlı 3ü1 arada kahve tavsiye ederim. Günde 2 fincan yeterli olur. Faydasını göreceğiniz eminim. Faydasını gördükten sonra diğer urunleride tavsiye edeceğim saygılar

A

Midesi ağrıyor insanın kahve daha şiddetli ağrı yapar benim öyle oluyor.

Hatice Basal 6 yıl

Ben kullandım öyle iyileşme sürecine da girmedim üç beş gram mantar var reklamı ile içinde bir sürü katkı maddesi içeren ürünler bana dokundu kişide süte kahveye alerji varsa n'olacak ticari düşünmeyin lütfen .

Hatice Basal 6 yıl

Hatice Basal hanım grubun amacı yardimlasmak. Bende tavsiye ediyorum.. Siz ne kadar kullandınız nasıl kullandınız kaç tane kullandınız bilmiyorum ama herkese kullandiriyorum. Herkes memnun bikere kullandım diye birşey yok. İlac kullanıyorsunuz başka yerinize zarar veriyor kimyasal olmadığı için istediğin kadar kullanın ama kullanın. Eğer inanmıyorsanız sizde Reishi mantarını araştırın hatta size kullandirayim

Ali Idil 6 yıl

Sağ olun kardeşimi arkadaşı bu işe sokmak için baya uğraştı üyede yaptı o vesile ile çeşitleri kardeşim vasıtasıyla kullandım ama daha öncede söylemiş olduğum gibi midem hassas ve kahve gibi ürünleri kullandığında ağrısı artıyor oyuzden özellikle belirttim. Kahve mide sorunu olan kimseye özellikle kan gurubu 0 ve AB olanlara yaramıyor kahve asidiktir bir nebze türk kahvesini aradan sırada kullanırım diğerleri ağır gelir mide sorunu ve çarpıntı yapar bana.

Hatice Basal 6 yıl

Reishi mantarı ilgili birçok konuyu okudum zaten doğal olan herşeyi araştırın. Bu sayede fibromiyalji hastalığımin gıda intoleransi olduğunu buldum o yüzden bu gün çok şükür ayakta gezebiliyorum. Hic bir gıda tek başına mucize değildir bunyenize yarayan gıda doğru ve sağlıklı beslenme huzurlu bir yaşam güneşlenme ve oruç tutmak genetik yapısı değiştirilmemis yerli tohumdan üretilmiş her şey kendi zetin yağimiz eski organik mayalar bunlar halkın bilinçlendirilmesi doğrusunu kullanması ile şifa olacak şeylerdir.

Hatice Basal 6 yıl

Hatice Basal fibromiyalji hastalığımın gıda intoleransı olduğunu buldum yazmışsınız biraz açabilirmisiniz rıca etsem

Mesude Kosgeroglu 6 yıl

Ottude gıda mühendisi öğretim üyesi Uğur Göğüş sağlığınız için doğru gıda adlı kitabında fibromiyalji hastalığını eldeki özellikle gizli gıda alerjisi (intoleransi)olarak bahsediyordu araştırarak York testi yaptırdım daha sonra öğrendiğim kadarıyla kan gurubunuza göre beslenme ile karşılaştım bunların sonucunda oruç ve doru diyeti yaparak yoluma yürüyemez halde yatağa bağlanmış bir hale gelmişken ayağa kalktım sağlığın ömründe hiç bu kadar iyi olmamıştı enejim yerine gelmiş ve ağrılarım kalmamıştı hafizam normalesti bunlar sonuçlardır bilinçli araştırarak bu sonuca ulaşan bir çok insanın olduğunu gördüm fibromiyalji hastalini çeken her kese paylaşıyorum bir Allah razı olsun dediler ki yetiyor kefenin Çebi yok mezara kim varlığını götürmüş ki ben götüreyim insanların avziyetini sömürü yapan bundan menfaat sağliyan insanlar bunu bir düşünürlerse akılları başlarına gelir ilaç şirketleri ve onların güdümündeki eğitim sisteminin oyuncağı olmuş durumdaki doktorlar maalesef birçok hastalığın beslenme ile ilintili olduğunu halka öğretmiyorlar çıkarlar ile ters çünkü. İlac yazmak ve bu çarkı sürdürmek zorundalar varlıklarıni. Yeni yeniCanan Karatay, Ümit Aktaş, metin öz ata, vs... Gibi bir kaç doktor mesleklerinin hakini yerine getiriyorlar.

Hatice Basal 6 yıl

Allah razı olsun Hatice Basal

Mesude Kosgeroglu 6 yıl