Mide yanmasına çözüm varmı

Mide yanmasına çözüm varmı
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Kudret narı macunu ben iki senedir kendim hazırlar kullanırım. Çok rahatladım, kudret narı bu konuda muhteşem bir nimettir

A

Merhaba bende aldım. Sabahları aç karna bır kaşık yiyorum lakin yagınıdamı yiyeceğim onu bilemedim

Dilek Duygun 6 yıl

Evet yağıyla beraber yiyin... Zaten iyi yapan biriyse çok fazla yağ olmaması lazım içinde.. Bazen görüyorum çok para kazanmak için iki tane kudret narı koyuyor gerisini yağ dolduruyorlar.. Nereden alıyorsunuz?

Nur Nikılsın 6 yıl

Bır çay kaşığı yedım yağsız. Meyvesi çok az sırf yag gibi bişi.. Balıkesir den almıştım seyehatte iken

com-48lppo80lylam8e5c2e7.jpg

Dilek Duygun 6 yıl

Ben katkısız balla yaptım yağla tadı ağır oluyor diye ve her sabah kahvaltıdan en az 30 dk önce bir 1 veya 1.5 yemek kaşığı balıyla narıyla birlikte yerim

Alper Özlü 6 yıl

Bal ile ölçüyü nasıl hazırladınız

Aynur Özilice 6 yıl

iki büyük, turunculasmis ağzı açılmış kudret narini içindeki narları ve dışındaki kabuklarını da kırarak bir kilo şekersiz süzme bala koyup iki ay bekliyoruz arada bir karıştırıyoruz sonra tüketiyoruz. Ayrıca nar tanelerinin bazılarının içinde odunsu çekirdek oluyor onları da ayıklıyoruz

Alper Özlü 6 yıl

Bu işlemden sonra pür e haline getirsek olurmu yemesi rahat olur diye dusunuyorum

Gulten Makyaj 6 yıl

Oooo rengi filan nebiçim onun aynen dediğim gibi yağla doldurmuşlar allah bilir ne yağı... Ve bayat bence... Bakın benim yaptığıma..

com-fslevls3casokpadgje3.jpg

Nur Nikılsın 6 yıl

Balda bana ağar geliyor en azindan bu kayip gidiyor.. Zaten yağ tadı bile gelmiyor çunkü cok koymuyorum... Biz burada bekletmeden hemen yiyoruz..

Nur Nikılsın 6 yıl

Alper Özlü ağzı açilmışı makbul değildir suyu akıyor oradan... İçindeki çekirdekleri dikecek musait yeriniz varsa yada olan biri varsa ona verin hidrellezde diksin... Bol su ve güneş ister..

Nur Nikılsın 6 yıl

Gulten Makyaj kudretnarinin içindeki çekirdekleri çıkartın plastik bir havanda ezin... Hiçbir sekilde metal değdirmeyin... Yerkende plastik kaşikla yiyin... Ezdikten sonra zaten püre oluyor..

Nur Nikılsın 6 yıl

Çok güzel olmuş rengi bende 4 adet alıyım kırıp kırıp bala katıyım

Gulten Makyaj 6 yıl