Midemde ağrı ve ishalim bazende kabızlık oluyor doktor gaz birikmesi dedi ne iyi gelir?

İyi aksamlar arkadaşlar, Sürekli midemde bir ağrı ve sadece sabahları ishal, diğer saatlerde sadece ağrı ve gurultu, bazende kabızlık. Daha önce doktora gitmiştim gaz birikmesi demişti, ilaçları kullanınca düzelir gibi oldu tekrar başladı, Aynı durumu yaşayan varmı ne tavsiye edersiniz ?

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

************FAYDALARI VE KULLANILMASI*******************
**Herhangi bir saglık problemim olmamasına rağmen aktif karbonu kullanmamda herhangi bir sakınca var mi?
C) Sağlık problemleri akut (ani baslangicli ) ve kronik olarak iki başlıkta degerlendirilebilir kabaca, ani olan yüksek miktarda kisa zamna araliginda toksin alımı yada birikimi, kronik ise az miktarlarda uzun süre toksin alımı ile olur. Yani şu an sağlıklıyım demek ne zaman sağlığının bozulacagini bilmemek demek. Ne kadar kısıtlama yada uzaklaşma uygulasakta TOKSİNLER malesef hayatımızın her yerinde ve ne zaman ne kadar biriktigini BİLMİYORUZ. Demekki zaman zaman detox uygulamanın bu ortamda mutlaka faydası olur.

* Çocuklar için; Sadece 1 yaş altında dikkatli kullanmak gerekir ..
** Siseyi sulandirip kullansak mi? Sulandirinca etkisi kaybolur mu?
Sulandırıp dolaba koyarsanız max. 3 günde bitirmeniz gerekir.
**Diş temizliği; Hafta da en az 2 kez yarım çay kaşığı ile fırçalayın. Sonra 2 dakika bekletip temizleyin..
* Bağırsaklar için ; 1 ay süre ile günde 3-5 gram toz aktif karbon kullanımı ile bağırsak yapısındaki bozulmaların çogu düzelir.(Sızıntılı bağırsak vb.)
*Sigara kullanan biri 1 çorba kasığı içtikten 10 dakika sonra balgam çıkarır.
* Ağrı kesiciyi içtikten 2 saat sonra içeceğiniz 1 çay kaşığı aktif karbon ağrı kesicinin artıklarını ve muhtemel yan etkilerini giderir.

***AFT ve ağız yaralarında; Aktif Karbondan 1 tatlı kaşığı, 1/2 çay bardağı suya koyup kıvamlı bir hale getirip ağızınızı çalkalayın. Bu esnada yutmaktan çekinmeyin.
Daha sonra 2 dakika ağzınızın içinde bu karışımı tutup tükürün. Uygulamayı günde en az 4 kez yapın.
Devamında her akşam 1 çay kaşığı 10 yaşa kadar, 10 yaş üzerinde 1 tatlı kaşığı bir bardak suya koyup için.
20-28 gün sonra ağız floranız eskisinden daha güçlü olacaktır.

** AKTİF KARBON bilinen tüm bitki, gıda takviyeleri ve gelenkesel tıp ürünlerinin metabolitlerini (Yıkım ürünleri ve atıklar) ve sentetik ilaçları seçim yapmadan direk etki ile atar.
**Bitkisel ürün kullananlar; İçim sonrası bir rahatsızlık hissetmesi halinde 1 çay kaşığı aktif karbon kullanıp akşamında biriken metabolitleri daha rahat uzaklaştırılmasını sağlar.

Histamin salgılandıktan sonra kan damarlarını genişleterek deri üzerinde kızarıklık ve kaşıntı ile ortaya çıkan sorunları tetikleyici bir rol oynamaktadır. Histamin, vücudun alerjik tepki verdiği pek çok madde yüzünden ortaya çıkabilmektedir. Histamin bazı durumlarda yumuşak kaslarda kasılmalara yol açarak nefes alışverişini zorlaştırabilmektedir. Nefes darlığı astımın klasik belirtisi olarak bilinmektedir.
Hamsi, uskumru ve ton balığı türevlerinde, özellikle bayatlama sürecinde bol miktarda histamin meydana gelir. Eğer hassas bünyeler bayat şekilde bu gıdaları tüketirse, scombroid zehirlenmesi yaşayabilirler. Uzun yıllardır, balığın yoğurt ile tüketilmemesi gerektiğine dair oluşan algı, bu protein tipinin yol açtığı bir durumdur.
Histamin her ne kadar, kılca damarlara beyaz kan hücrelerinin daha rahat geçmesini sağlasa, sindirimi kolaylaştırsa ve kadının orgazm olmasına yardımcı olsa da, kimi kötü etkileri de vardır. Bu etkiler, histaminin çok miktarda bulunması halinde, histamin alerjisi oluşması şeklinde açığa çıkar.
** HİSTAMİN YÜKSEKLİĞİ ve AKTİF KARBON Herhangi bir sebeple fazla üretilen(endojen) histamin(kontrolsüz artan) veya dışarıdan alınan (ekzojen) histamine karşı vücudumuz, zarar görmemek için etkilerini gidermek adına birtakım girişimlerde bulunur.
En iyi tanınanı ise adrenalin cevabıdır.
Histamin yüksekliğini, ADRENALİN giderir ve YÜKSEK Histamin, YÜKSEK Adrenalin demektir.(Endişe, kaygı, panik, konsantrasyon kaybı, tükenmişlik…)
YÜKSEK Histamin maruziyeti(Kronik zehirlenmesi) SEROTONİN(Mutluluk hormonu) üretimini de DURDURUR. Aktif Karbon vücudun üretmediği ve/veya dışardan alınan HİSTAMİNİ adsorbe eder.(TÜM BESİN ZEHİRLENMELERİNDE İLK TERCİHTİR) HİSTAMİN üreten bakteri ve mantarların çoğalmasını engeller.(Histamin insanda olduğu gibi problem yaratan bakteri ve mantarların korunma silahıdır.) Ayrıca histamin yıkılımını sağlayan enzimin çalışması için gereken ortamı sağlar.

**PANİKATAK, ANKSİYETE, BOZUKLUĞU, FİBROMYALJİ, MİGREN, DEPRESYON VE MANİ gibi sorunların Aktif Karbon ile HIZLA DÜZELECEĞİNİ bilmenizi isterim.

** GAZ, ŞİŞKİNLİK ve HAZIMSIZLIK!
Aktif Karbon kullanımı ile 2 günde sona erer! Daha sonra bu rahatsızlıkların sebebinin araştırılıp ortadan kaldırılması gerekir.
Eğer problem bozulmuş bağırsak yapısı ise ve başka bir patoloji yoksa 1 aylık düzenli kullanımla bağırsaklar eski haline döner.
-Sabah aksam 1 tatlı kaşığı aç karnına içiliyor. 10 gün unlu ve tatlı gıdalardan uzak durup bol miktarda su tüketiyorsunuz. Genel toplam süre 28 gün. Etki başlangıcı 2-3 gün
**İSHAL VE AKTİF KARBON
Aktif Karbon işleyişi bozulan bağırsakların yeniden yapılanmasını sağlar.
İshal vücudun en önemli savunma mekanizmalarından biridir.
İshalin genel sebebi istenmeyen toksinin biran önce uzaklaştırılmasıdır.
Toksin ile birlikte toksinin sebebi de uzaklaştırılmaya çalışılır.
Aktif Karbon ishale sebep olan virus ve bakterinin salgıladığı toksinleri ve kendilerini adsorbe ederek dolaşıma katılmalarına izin vermez.
Bağışıklık sistemimize rahatça mücadele edebileceği bir ortam sağlar.
**DEMİR EKSİKLİĞİ
AŞIRI KİLO alımı sonuçtur. KAYNAK(Sorun) tespit edilir ve çözülürse kilo normale döner. Demir eksikliğinde, demir alımı için sürekli yemek yeme uyarısı olur, yemek yenir ama hedeflenen demir emilemediği için uyarı DURMAZ. Vücut demir alabilmek adına ihtiyacı olmadığı halde daha sonra kiloya dönüşecek herşeyi alır. Bağırsak yapısı düzeltilirse demir eksikliği hızla düzelir. Elbette önce kilo alımı durur sonra metabolizmaya uygun kiloya inilir.
***CANDİDA TEDAVİSİ VE AKTİF KARBON
CANDİDA ve doğal olan herşey kontrol altındayken YARARLI, kontrolsüz çoğaldıysa ZARARLI dır.
Vücudunuzda bulunan candida'yı hızla öldürmek, vücudunuza 70'den fazla farklı toksin bırakan bir metabolik reaksiyon yaratır. Bu reaksiyona vücudun verdiği tepkilerin toplamına DİE OFF belirtileri denir.
ETKEN CANDİDA DIŞI PARAZİT, BAKTERİ VEYA AĞIR METALLER OLABİLİR.
Candida'nın temizliğinin başladığının belirtileri şunlardır VE BU BELİRTİLERİN HEPSİ OLABİLDİĞİ GİBİ SADECE BİRKAÇI DA OLABİLMEKTEDİR.
Genel Kullanım;
-3 gün süresince Sabah Akşam 1 ÇORBA KAŞIGI Toz ya da Granul bir bardak suya karıştıp aç karnına için,
-Daha sonra 7 gün Sabah Akşam 1 TATLI KAŞIĞI devam edin.
-Toplam 28 gün oluncaya kadar günde 1 TATLI KAŞIĞI veya 1 ÇAY KAŞIĞI olarak devam edin.(Buna enerjiniz yükselmesi ve kendinizi iyi hissetmeniz karar verdirecektir. İyi hissediyorsanız bir çay kaşığı yeterli olur.)
-EN ÖNEMLİ DİET UNLU ve TATLI dan enaz 10 gün uzak durmaktır.(Meyvalar dahil).Bolca et ve düşük lifli sebze yiyebilirsiniz..
-EN ÖNEMLİ DESTEK EV YAPIMI PROBİYOTİKLİ YOĞURT ve/veya Kefirdir.(Hazır olmamasına özen gösterin, yani kendiniz yapın)
-3. Günden sonra alınan c vitamini ve magnezyumun destek olduğu bilinmektedir.
AŞIRI ÇOĞALMIŞ CANDİDA VÜCUDUNUZU TERK EDİYOR VE SADECE BİR HAFTA İÇİNDE, ENERJİ VE ODAKLANMA ARTIŞI İLE KARŞILAŞTIĞINIZ DİĞER SEMPTOMLARIN HAFİFLETİLDİĞİNİ FARKEDECEKSİNİZ. ,

H

Aktif karbonu ilk kez duydum o ne acaba

Senay Ovacı 6 yıl

Nerden bulabiliriz bunu?

Kzlbnt Iğde 6 yıl

Bimde A 100 Birde var

Ertan Bekdamar 6 yıl

Karbonatmi diyorsunuz

Senay Ovacı 6 yıl

Aktif karbon ile karbonatın hic alakasiı yok. belgeyi inceleyin. Dosyalar da farklı açıklamaların olduğu belgeler var. Onlara ulaşın.

Hikmet Sare 6 yıl

Aktif karbonu eczaneden bulabilirsiniz. "Carbomix" olarak..

Hikmet Sare 6 yıl