Milli Eğitim alan dışı bir öğretmeni, alanı olan bir ücretli öğretmenle değiştirebilir mi?

Arkadaşlar eşim coğrafya bölümü mezunu ve formasyon almış. Birinci dönem lisede coğrafya dersine ücretli öğretmen olarak girdi. İkinci dönem için yerine ücretli sosyal bilgiler öğretmeni aldılar. Milli Eğitim bu şekilde dersin öğretmeni olmasına rağmen böyle bir şey yapabilir mi?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

medine hoca o beğenmediğin ikinci sınıf insan gözü ile baktığın ücretli öğretmenler sizden daha iyi görevini yapıyor ve sizin gbi kadrolu öğretmenleri ceplerinden çerez diye çıkarırlar.

İ

Pardon eğitim kalitemizi siz mi belirliyorsunuz. Biz atanmışları kimse kulağımızdan tutup atamaz. Bu da aramızdaki farktır. Ayrıca çok komiksiniz. Çok güldüm size.

Medine Yiğitcan 6 yıl

Emin olun yukaridaki yaziyi okuyunca sizin ogretmen degil de sayfaya rastgele gelmis birisi, veli vs. Zannettim. Diger yorum ve bu yorumun bir ogretmen tarafindan yazilmasi cok ilginc ve uzucu. Kulagimizdan tutup atamaz diyorsunuz nice ogretmenlerin kulagindan tutup attilar cok guvenmeyin kadrolu olmaniza. Guvenceli calisma kaldirilir 657 degisirse bu yazdiklariniz pisman olursunuz. O yuzden atanamayip ucretli ogretmenlige razi birakilan ogretmenleri kucumsemeyin.

Tolga Gurbuzer 6 yıl

Hayal sizinki hayal

Medine Yiğitcan 6 yıl