Neden evleniriz?

Bir insan neden evlenir ?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
72
72 CEVAP

Çoğu kişi toplum baskısı demiş. Peki size soruyorum: Avrupa'da da birbirini seven iki insan evlenebiliyor. Peki onlar neden evleniyor? Toplum baskısı mı diceksiniz buna da? Lütfen evliliği bu kadar küçük görmeyin.

M

karakterine uyan evlenir uymayan evlenmez. Karakterine uymadığı halde evlenenler ise bizim gibi toplumda baskı yüzünden evlenir.

Burcu Harmanbaşı 6 yıl

Fakat soru ve cevaplar bu yönde değil. Büyük bir genelleme söz konusu burda.

Mehmet Alts 6 yıl

hepimiz özgür ruhlu beyinler olduğumuzdan ve gelenekleri saçma bulduğumuzdan buradayız başka bir sayfada sorsan beki böyle yanıtlar bulamayabilirsin bizlerin genellemesi olduğunu düşünüyorum bu fikirlerimizi herhangi biryerde belirttiğimizde ağır eleştiriliriz zaten

Burcu Harmanbaşı 6 yıl

Biliyorum ben de uzun süredir buradayım. Buranın fikir özgürlüğünü elbette biliyorum. Fakat yine ayrı yönlerden konuşuyoruz. Benim sorumla sizin cevabınız pek uymuyor yine de teşekkürler.

Mehmet Alts 6 yıl

rica ederim tam cevaplayamamışım ama, burdaki insanlar toplum baskısı olduğunu söylüyor sadece avrupadaki bir hristiyan içinde evlilik çok kutsal kendini adamak gibi

Burcu Harmanbaşı 6 yıl

evlenmeden ömür geçiren insanlarda var ve genelde bahsettiğiniz toplumlarda aa bebek geliyor hadi evlenelim mantığıyla evlilik yapılıyor düğün arabalarının önüne konulan bebek ritüeli bile buna dayanır. İlişkiyi yasallaştırma namına yapıyor onlar daha çok.

Neslihan Nilden 6 yıl