Neye alerjim olduğunu nasıl anlarım?

Alerji

Selam yardımcılar. Alerji ve alerji testi konularında bilgi sahibi olanlar buraya! Alerji testi yaptırmayı istiyorum fakat yöntemleri konusunda yeterli bilgim yok. Araştırmalarım sonucunda; deri altına enjekte edilen sıvılar ile, kola yapıştırılan bir bant ile ya da kan örneği alınarak alerji testlerinin yapılabildiğini öğrendim.

Nerede nasıl ne şekilde yaptırmalıyım, neye alerjim olduğunu nasıl anlamalıyım, dahil olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

Araştırma hastanelerinde alerji polikliniği oluyor onlara gidebilirsiniz ben 18 sene önce özel klinikte koldan yaptirmistim hiç akıl işi değilmiş daha sonra anaflaktik şoka girdiğimde anladım tam teçhizatlı bir yerde yapılması gerekiyor devlet hastanelerinde koldan sırttan ya da kan tahlili ile yapıyorlar ama testlerin kalitesi önemli 3 sene önce devletteki testlerin kaliteli olmadığını doktor söylemişti şu an ne kalite kullanıyorlar bilmiyorum. Bir kaç ilde alerji merkezleri var teşhis ve tedavi için İstanbul Ankara izmit hatırladıklarım

P

Bir devlet hastanesine kobay olarak gideceğim

Harun Yaylacı 3 yıl