Oğluma dikkat eksikliği hiperaktivite teşhisi konuldu, Concerta ilacını kullanmalı mıyım?

Oğluma ağır hiperaktif ve dürtüsel teşhisi kondu. Dr Rispandal, concerta ilaçlarını yazdı. Ama ben hep ilaca karşı olduğum için reddettim. Psikoloğa oyun terapisine götürüyorum. Okuldan çok şikayet geliyor. Evde bir şekilde idare ediyorum, ama okul çok sorun. İlacın yan etkileri, ileri de karaciğere zarar verme ihtimali vb beni korkutuyor. Bir sürü makale kitap okudum. İlaca karşı hocalar da çok. Tecrübeli anneler yorum yazabilir mi lütfen

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
54
54 CEVAP

Bizde conserta kullanıyoruz. Yan etkileri ve dürtüsellik için risperdal kullanıyoruz. Hem yiyor hem içiyor hemde büyüyor. İlaç için tatiller var. Ve doktorumuz büyüme kısmında yaşıtlarından asla geri kalmayacak dedii. Nerofidback için bi çok doktorla görüştüm. Bana söylenilen ilaç kadar etkili olduğunu söyleyemeyiz. Lakin bazı hastalarımızda yüzde 20 lik bi başarı sağlıyoruz. Buda herkes için geçerli değil yani yüzde yüz başarı Yok. Umarım siz başarı sağlarsınız .

M

Seanslarda görüştüğüm aileler çok memnun. Yemiyo içmiyo ve çok karın ağrısı yapıyo

Müge Başara 6 yıl

Sizin adınıza çok sevindim. İnş güzel olumlu dönüşler alırsınız. Consertayı tek kullandığımızda oğlumda yemiyor içmiyordu birde bazen conserta çoçuğa iyi gelmezse doktor başka bi ilaca geçiş yapıyormuş. Bilginiz olsun. Belkide sizin ki böyle bi durumdur .

Mukaddes Cnkr 6 yıl

Mayısta randevumuz konuşucam zaten. Kiloda veriyo

Müge Başara 6 yıl