Seks sex nedir?

SEKS NEDİR SİZİN İÇİN

I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
92
92 CEVAP

gereksiz veya saçma bulduğunu ifade eden dostların bu yaklaşımı çok yanlış. Sırf dikkat çekmek için saçmalama filtresi olsaymış keşke..

asıl konuya gelecek olur isek; sex steril ortamda ve sağlıklı bireyler tarafindan yapılıyor ise son derece (sağlığa yararlıdır. ) Ayrıca çift arasındaki ilişkiyi güçlendirir. Hani burun kıvıran dostlar bir kez daha araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum..

H

Zararli olsun veya olmasın, zevkli gelmiyor. Kolumu tutuyor sanki o kadar hissediyorum. Bos zaman ve gereksiz görüyorum. Dikkat çekıyorsam yapabileceğim bir şey yok. Bunu yazarak sende dikkat çekmek için denedin gibi duruyor. Herkesin düşüncesi farklıdır yargilayamazsin sırf farklı diye.

Hilda Paydak 6 yıl

asexsüel olabilirsin veya farklı sorunların vardır belkide bilemeyiz ama sağlıklı bir vücuda sahip başta insan olmak üzere her canlı bu eylemden hoşlanır ve reaksiyonları da o yönde olur.. Sen istisna isen eh buda kaideyi bozmaz.. Ayrıca dikkat çekecek bir yorum yapmadım.. Gayet güzel olan bir eylem olan sex hakkında tespitlerde bulundum ve burun kıvıran dostlara da bi hatirlatmada bulundum : ) eh sert olduysa yapcak bisey yok oyle gerekli gördüm..

Haydar Karatuluk 6 yıl