Sipinal anestezi ile sezeryan doğum yapan annelerin yorumları

Sipinal anestezi ile sezeryan doğum yapan varmı hanımlar????
H
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Ben yaptim 2 gun once. Herkese gore degisiyor onu anladim bana anlatildigi gibi olmadi asla tercih etmezdim bilseydim. Ya da bana uymadi olmadi yani .????

M

Merve Maviş nasıl yani

Serpil Salcan 3 yıl

Serpil Salcan Simdi kesinlikle şunu soyliyeyim herkesin vücudu farkli bence oyuzden bende olanlar sizde de olacak diye birsey yok asla kimseyi korkutmak istemem. Fakat ben uyuşmadım. Panik atak ve anksiyetem vardi bunu bildikleri icin uyusmadim dedigimde panikten ole saniyosun aslinda uyustun dediler inanmadilar. Bu sebeple canimdan can gitti herkeyi hissettim. Kendi evladimi gorunce mutlu olmak yerine bagiriyordum resmen travma yasadim. Ve bana inanip en sonunda bayilttilar 15 dakikalik. Uyandigimda onlara ayaklarimi havaya kaldirdim bakin uyusmadim niye bana inanmadinz diye sasirdilar. Oyuzden ben asla tercih etmem ama dedigim gibi herkesin farkli belli ki kimisinin ki cok rahat geciyo uyustuklari icin. Ben nedense uyusmadim. Ve bas agrim var hala cok fena kahve icmeme ragmen. Ne zaman gecer bilmiyorum

Merve Maviş 3 yıl

Merve Maviş Okurken acayip şaşırdım. Gerçekten resmen korku filmi gibi bir şey yaşamışsın. Bana operasyona başlamadan önce anestexi uzmanı ayak parmakların oynat ayağını kaldıır diye denedi hep emin olunca doktorum başladı. Çok kötü bir şey yaşadoğınız ????????????

Burcu Daysal 3 yıl