Sizce dünyadan saklanan en büyük sır nedir?

Sizce dunyadan saklanan en buyuk sır nedir?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
68
68 CEVAP

Pineal gland. Üşenmeyip az bi araştırın, ya yok artık deyip kabul edemeyeceksiniz ya da allak bullak olacaksınız. Farklı bir tepki veriyorsanız anlamamışsınızdır, boşverin gitsin.

M

İnsanın ve insan beyninin ne kadar akıl almaz olduğunu görmek için üçüncü bir göze ihtiyaç yok. Bu tarz safsatalara inanmayın.

Bora Kucukkisa 5 yıl

3. göz nereden çıktı pek anlayamadım. Youtube ihtimalini hiç katmıyorum, tahminimce birilerinin bilimsel gerçekliğe uymayan şahsi fikirlerini "teori" diye yayınladığı bir kitabı kaynak almışsınız. Tıbbi bir makaleden pineal salgının etkilerini okursanız neden 3.göz veya Nirvana gibi hatta "erme" falan olarak yorumladıklarını anlayabilirsiniz. Yazanların yorumudur, inançlarına karışamayız elbet. Şahsi tahminim çok önceki dönemlerde şu an bizim bildiğimizden fazlasını bildikleri fakat bilginin unutulduğu yada saklandığı yönünde. Konu Tanrı ve beyinse deli de olur insan veli de. Normaldir.

Murat Mükellef 5 yıl

Yok artık deyip kabul etmeyeceksiniz diyince en uçuk olanını referans aldım, kusura bakmayın

Bora Kucukkisa 5 yıl

Siz bu konuda bir makale ya da araştırma atabilir misiniz rica etsem? Sizin dikkat çekmek istediğiniz kısım olursa iyi olur, ben bulamadım galiba

Bora Kucukkisa 5 yıl

Şehir dışındayım, eve döner dönmez atarım tabi. Elimde Türkçe kaynak yoktu diye hatırlıyorum, İngilizce olması sorun değildir umarım.

Murat Mükellef 5 yıl