Süt ve yumurta alerjisi olanlar kaşık maması olarak ne kullanıyor?

Sut ve yumurta alerjisi olanlar kasik mamasi olarak ne kullaniyorsunuz?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Kizlar kasik mamasi neden veriyorsunuz?

Y

Çünkü yiyecegi şeyler çok Kısıklı bi zaman sonra aynı şeyleri yemekten sıkiliyolar ve alerji mamalarinin tadı çok iğrenç sade icmedikleri için kaşık manasına katarak yedirmek zorunda kalıyoruz kötü bi durum bazen ne yediricegimi bulamiyorum bile yani

Merve Uğan 5 yıl

Anladim arkadaslar ben kasik mamasinin farkini bilmedigim icin sormustum tesekkurler. Annesutu aliyorsa gerek var mi sizce? Yani vitaminli yemesi gereken bir sey mi?

Yağmur Tatlıdede 5 yıl

yağmur kızım 19 aylık. Sadece annesütüyle kahvaltı olmuyor. Doymuyor zaten. Ee sabah kahvaltı yapacak ama yedikleri sınırlı nasıl doyacak. Katı bir şeyler girmeli midesine. O da kaşık maması oluyor işte

Suna Tekçe 5 yıl

Anladim kasik mamasi o halde almadığı gidalar varsa gerekli. Doktoruma bir sorayim.

Yağmur Tatlıdede 5 yıl

Hayir canim bizde bebeklerimizle beraber diyet yapiyoruz. Sut yumurta balk vs gbi alerjimiz oldugu icin neocat mama kullaniyoruz. Bu mamada aci ve kotu bi kokusu var neyle bastiripta cocugumuza yedirirz derdindeyiz. Bu mamadan butun vitaminlerini aliyor.

Hanife Yagci 5 yıl

Kahvalti en buyuk sıkıntı ben kahvaltida cok bocaladigim icin vermistim

Şehnaz Akkan 5 yıl

Bende aynen en cok kahvaltida bunaliyorum. Ogluma yedirirken kendim ac kaliyorum. Zeytin ve recelide pek sevmiyorum ekmek yiyip kalkiyirum. Bazen yulaf ezmesine meyve katip yiyorum.

Hanife Yagci 5 yıl

neocate mamayi vanilya şurubunu koyuyorum oyle içiyor kızım cok şükür ki tabi birazda oyun müzik falan yardımı alıyorum gercekten hem ben hemde kuzuma peynirler omletler yapmak isterdim ha peynir ile imtihanim cok zor çorbaların icine katiyorum genelde ben sebzelerin icine oyle daha cok kolay içiyor hemde kilo alımı daha iyi olur diye.. Herkese gecmis olsun baska sorun vermesin allahim..

Aysun Özyontar 5 yıl

hanife hanım icimde patates ağacı cikacak ama yapacak birşey yok sabahlari kahvaltıda kup kup doğrayıp kavuruyorum yiyorum kimyon atınca güzel oluyor.. Kahvaltı en sevdiğim öğün idi benim..

Aysun Özyontar 5 yıl

Kilodan yana sikintimiz yok bizim. Almasada olur boyu uzasin gelisimi guzel olsun yeter. Cunku masallah kilomuz ayina gore yuksek. Neocate Vanilya surubuda katiyorum ama biberonu uzun sure istemiyor. 20 cc icip atiyor. Inanir misiniz su vermeye kalkiyorum. Neocati verdigim biberondan tiksinmis onu gorunce istemiyor. Artik bardaktan veya sulugundan su iciyor. Nasil bi cocuksaaaa sebze corbalarini pek sevmiyorr. Tarhanayi cok severdi yawrum oda yasaklandi yogurtsuz yapiyorum. 5 10 kasiktan sonrasini yemiyor oyun yaparak yedirmekte istemiyorum. Ona alisiyorlar yemiyorlar. Arkadasimi goruyorum baya bi zorlaniyor yemek yedirmek icin. Ben yedigi kadarini yedirip meyvesini eline veriyorum ben ortaligi toplayana kadar yiyor oda kalkiyoruz masadan. Ooooo bizimde hamurdan bi kule yaptik bahcesinde patates firinindan da kek eksik olmuyor

Hanife Yagci 5 yıl