Tazminat ve nafakaya yapılan itiraz yargıtayda ne kadar sürede karara bağlanır?

merhaba iyi aksamlar boşanma davası mahkemem. Bitti hakim. Kararı versi fakat karşı taraf tazminat nafakayı kabul etmedi vermemek için. İtiraz etti su an yargıtayda avukatim 3 4 ayda gelir bu dahab uzun sürer mi yargıtayda karar gelmesi.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Geçmiş olsun kurtuldun boşver sürsün karakter yoksunu olduğu itirazından belli

N

Bosandigin ve hiçbir bağının kalmadığı insandan nafaka almak mı doğru olan. Çocuk için verilen nafakaya birşey demem ama boşanınca kadına en fazla 4 ay nafaka verilir. Dinimizde böyledir. Bu İslami maiseti Reddedene ne denir bilemem.

Vedat Çukurkent 6 yıl

Çocuğunun annesi sonuçta dinimizde de var kadın evlenmek istemiyorsa tekrar yılların hatrına bakması lazım kötü yolamı düşsün kadın ele muhtaç mı olsun yazık zihniyete benim kocam 100 cumhuriyet mihir verdi dinin altına sığınmak kolay depil o kadar karakterli adam ömrünün sonuna kadar çocuğuna yardım eder...

Nazlı Yufka 6 yıl

Vedat Çukurkent in nafaka ile ilgili ciddi sorunları var. Her nafaka sorusunun altında aynı yorum

Serife Tanriseven 6 yıl

Serife Tanriseven lekum dinikum veliye din.

Vedat Çukurkent 6 yıl

Men yef cüruk mü diyim ben de size...

Serife Tanriseven 6 yıl

Nazlı Yufka hanım bu kanunlar dini istismar edenler yüzünden oluşmuş ve hala istismarcılar dolu. Vedat Çukurkent bey siz yanlış yerdesiniz, kadınları hor gören bu zihniyetiniz dönüp dolaşıp ayaklarınıza takılır umarım bir kız çocuğunuz vardır. Ve muhakkak ki bir kız kardeşiniz hiç olmadı bir anneniz... O işinize geldiği gibi anladığınız kitabımızı, o alet ettiğiniz dini, siz ne kadar istismar etmeye çalışsanız da çıkarlarınız doğrultusunda benim bildiğim allah, inancı verir de merhameti herkese vermez. Belli ki siz nasip alamayanlardansınız. Ne derler allah hidayet versin size.

Serife Tanriseven 6 yıl

Nafakanız bol olsun Vedat Çukurkent bey

Serife Tanriseven 6 yıl