Telekinezi nedir ve nasıl başlamalıyız?

Telekinezi nedir ve nasıl başlamalıyız?

Medeniyet tarihinin bilimden önceki dönemlerinden itibaren, insanların oldukça fazla ilgisini çeken bir konu olan telekinezi; nesneleri düşünce gücü sayesinde ve nesnelerle herhangi fiziksel bir temas kurmadan hareket ettirebilme yeteneğine verilen isimdir. Bakıldığında insanlarda merak uyandırabilen bir konu olan telekinezi, üzerinde bugüne kadar birçok araştırma ve alıştırma yapılmasına neden olmuştur. Yapılan bu araştırmalar, fiziksel temas olmadan sadece düşünce gücüyle hareket ettirebilmenin bilimsel açıklamalarla mümkün olmadığını ortaya çıkarmıştır. Var olduğu yüzlerce bilimsel deney sonucunda kanıtlamayan düşünce gücüyle nesneleri hareket ettirebilme yeteneği, buna rağmen araştırılan bir konu olmayı sürdürmeyi bilmiştir. Öyle ki, 2006 senesinde dünyanın çeşitli ülkelerinde yapılan 380 adet bilimsel deney neticesinde telekinezi olayı gerçekleşirken yalnızca oldukça küçük bir etkinin varlığı kanıtlanabilmistir.

Yüzlerce yıldır araştırmalar neticesinde 2006 senesinde bilimsel bir kanıt bulunması, telekinezi konusunun daha fazla araştırılmasına neden olmuştur. Nitekim bilimsel araştırmalarla bir cevap bulunmak istenen telekinezi konusunda bilim adamları birbirleri ile fikir ayrılıkları da yaşamaktadırlar. Bilimsel kanıtlar bulunduğu konusunda pek de emin olmayan bazı bilim adamları bu tür kanıtların ön yargılar sonucunda üretildiğini ve bilim adamlarının inançlarına göre hareket ettiklerini söylemektedir. Herhangi bir nesne, olay veya durumun bilimsel olarak sayılabilmesi için, yapılan deneylerde bir tekrarlılığının olması gerekmektedir. Yani düşünce bir kuram haline getirilir ve bu kuram yapılan deneylerde tutarlı bir durum gösterir. Bilimselliğin koşullarından birisi bu iken telekinezi için aynı şeyi söylemek mümkün değildir.

Telekinezinin varlığı toplum tarafından pek de mümkün olarak görülmemektedir. Bundaki en büyük neden ise düşüncenin nesneleri hareket ettirebilmesi olayının bilimsel dayanağının bulunmamasıdır. Tekrarlanıp aynı sonuçlar da alınamadığı için bilimsel bir yönü bulunmayan telekinezinin varlığı bu nedenle bilim adamları tarafından kabul edilmemektedir. Daha çok gerçek dışı olarak görülen telekinezi soyut bir konu olduğundan dolayı kanıtlanması oldukça güçtür. Kanıtlamaya çalışan bilim adamları ise, meslektaşlarından sonuçların görülmesi istenen şeklinde gösterme şeklinde ithamlarına maruz kalmaktadır.

Telekinezi konusunda dünyanın çeşitli bölgelerinde tartışmalar devam ederken, bazı kişiler psişik güçlere sahip olduklarını iddia etmişler ve bilim dünyasına telekinezinin varlığını ispatlamak istemişlerdir. Fakat bu da bilimsellik yolunda yetersiz kalmıştır. Telekinezi, paranormal olay olarak görülmektedir. Aynı zamanda telekinezi için fenomen olarak görülme durumu da söz konusudur. Telekinezi konusunda yapılan bilimsel türdeki araştırmalar devam etmektedir. Telekinezi yeteneği olan insanlar bilim dünyasını şaşırtmak için uğraşmaktayken, bilim çevresinde bu konuya ait bazı komplo teorileri mevcuttur. Bu teoriler içinden en önemlilerden bir tanesi ise, gerçekten telekinezi yeteneği olan bir kişinin bu yeteneği insanlara göstermek istemeyeceği düşüncesidir. Oldukça kabul gören bu teoride, insanların yeteneklerini diğer insanlarla paylaşmayıp kendilerine saklamak isteği düşünülmektedir.

Telekinezi'ye Yeni Başlayanlar İçin Psi-whell tekniği...
1. Vakit seçimi
Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur.

* KAĞIT-İĞNE YÖNTEMİ
2. Malzemeleri hazırlayın.
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne, kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Ve + biçiminde katlayın Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.

Not: Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır. Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.

Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

3. Konsantrasyon
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak herşeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun.

4. Artık başlayalım.
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın. Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz. Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir.

5. Şu psikolojik hali edinin
(Bu maddeki bilgiler size moral vermek için değil gerçekler nazara alınarak yazılmıştır)
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
2
2 CEVAP

Oldukça uzun bir yazı ama başlamak için gereken hersey var .
Daha önceden araştıran arkadaşlar bunlar her yerde yazıyor diye düşünebilir normaldir çünkü uygulanması basit ve oldukça bilinen teknikler ilerleyen seviyelerde bilinmeyen ve daha zor teknikler yapılabilir .

D