Tetanoz aşısı tehlikeli mi?

Herkese iyi akşamlar oğlum 8.sınıfa gidiyor bugün yazı vermişler tetanoz aşısı için onay istiyorlar benim bu aşılar konusunda içim hiç rahat değil birsürü şey duyuyoruz gerçekten çok muallakta kaldım yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Ben bu aşılar yüzünden bağışıklığımi kaybettim çok kötü sağlık problemlerim hep oldu şuan hala da çekiyorum. Her doktor değil ancak ilaç satma peşinde olmayan doktorlar bu aşıya karşı. Para peşinde olmayan ve bizleri uyaran doktorlardan Allah razı olsun.

S

Hacamat yaptırın Esma hnm. Çok faydasını görürsünüz. Vücudunuz toksitlerden bir arınsın temizlensin. Rahatlarsınız inanın.

Elif Curie 6 yıl

Elif hanım önceden yaptırdım birkaç kez fayda gördüm. Ancak kan vermede bile 20 dk kan dinmiyor. Aşırı kanama olur hacamat ile o nedenle yaptıramam. 3 senedir de böyle. Biryer kanadi mi çok kanıyor dinmiyor. Sizce yaptırmalimiyım böyle iken de.

Sandık Tatil 6 yıl

Trombos hastalığı var mı. Annemde var korkudan hacamat olamıyor. Ama hacamat merkezlernde uzman kontrolünde yapılıyor diye biliyorum

Elif Curie 6 yıl