Tetanoz aşısı tehlikeli mi?

Herkese iyi akşamlar oğlum 8.sınıfa gidiyor bugün yazı vermişler tetanoz aşısı için onay istiyorlar benim bu aşılar konusunda içim hiç rahat değil birsürü şey duyuyoruz gerçekten çok muallakta kaldım yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

dr Alisan bazi asilarin gereksiz oldugunu soyluyor.

A

Ayşe hanım Alişan Yıldıran'in hastasıyım bende bana da söyledi. Ve son derece karşı da. Siz nerden tanıyorsunuz.

Sandık Tatil 6 yıl

asi sayfasinda ismi cok geciyor ordaki hastalarindan

Ayse Önsesveren 6 yıl

Ben bebeğimde aşıdan kaynaklı alerji problemleri yaşadım. Hollandadaki doktorlar anlamadı. Aldım bebeğimi 19 mayıs fakültede alerji uzmanına götürdüm. 2 uzmandan biri Alişan beymiş. Ama ben o zamanlar aşıların zararını da bilmiyordum Alişan beyi de tanımıyordum. Diğer dr. Da iyiydi sağolsun ama bileydim gitmişken Alişan beyden randevu alırdım. Bu da benim şanssızlığım.

Elif Curie 6 yıl

Evet çok iyi bir doktor çocukluktan beri sürekli hastayım Ankarada gitmedigim hastane kalmadı hiç bir sorunumü bulamadilar. Samsuna yerleştim 19 MAYIS FAKÜLTE HASTANESINE hep gidiyorum açıkca onlarda bulamadi. Doktordan rica ettim beni oto immun araştıracak bir doktor yokmu bölüm yokmu diye. Oda çocuk bölümünde hizmet veren Alişan Yıldıran hocaya yönlendirdi. Şuan çocuk değilim ama genetik hastalıkla ilgili çoğu hastalıklar o nedenle büyüklere de bakıyor. Telde randevu alınmıyor. Sabah çok erken orada olup giriş yaptırıliyor. Çok detaylı araştırıyor. Aşı konuşunda beni Samsun içinde başka bir özel laboratuvara gönderdi hastane de ayrı genetik de ayrı araştırdı. Bu aşılar yüzünden durumum çok vahim açıkçası. Aşıya çok karşı kendi sayfasında da açıklama yapiyor zaten.

Sandık Tatil 6 yıl