Tezsiz yüksek lisansı tezliye çevirebilir miyim?

Arkadaslar bilginize ihtiyacim var alesi kacirdim yasta geciyor mayisa kadar beklemek istemiyorum tezsiz olarak ozelde yuksege baslasam daha snra mayista alesi alip tezsiz yuksek lisansi tezliye cevirebilirmiyim.?

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

özellikle özel üniversitelerde bu tip prosedürler ve mevzuatlar eskiye nazaran çok daha kolay bir şekilde aşılabiliyor. Evet ufak da olsa bir risk alarak alesi sonradan veririm tez olayına ise sonradan dönüş yaparım diye yola çıkıyoruz ama baştada söylediğim gibi özel üniversiteleri tercih edip de bu yolda mağdur olanını henüz görmedim. Zaten Ales sınavı eskisi gibi terletmiyor ama tez olayı evet emek ister literature yeni bir şey katın der. Tercihiniz olabilecek bir kaç üniversiteyi belirledikten sonra o üniversitelerin öğrenci işleri ile görüştüğünüzde size fazlasıyla yardımcı olacaklardır. Başarı ve kolaylıklar dilerim...

V

Benim bahsini ettiğim özel üniversitelerdeki yaklaşımın eskiye kıyasla daha ılımlı ve öğrenciye olabildiğince yardımcı olmak yönünde olduğu idi. Çok yüksek olmayan puanlarla birçok özel üniversite elinden geleni yapıyor öğrenciyi kendi bünyesine katmak için. Yoksa Ales de her şey bir yana zaten zaman problemi olduğunu ve tüm sorulara zaman yetmediğini bazı soruların öğrenciyi tabir yerindeyse düz duvara tırmandırdığını bende biliyorum:) Arkadaşımızın durumu acil ve belli noktalarda ki prosedürleri kolayca aşması adına ben nacizane kendi tecrübelerimden de yola çıkarak fikir vermeye çalıştım. Diğer türlü elbette mükemmellik detaylarda gizli zirveyi ve en iyiyi hedefliyorsak yol bence de meşakatli size katılıyorum:)

Volkan Pekcan 5 yıl

Peki aksi yönde bir yorum yapmayacağım geçmiş olsun

Volkan Pekcan 5 yıl