Tiyatro, bale ve operalara ne sıklıkla gidiyorsunuz?

Tiyatro, bale ve operalara ne sıklıkla gidiyorsunuz?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
77
77 CEVAP

Gitmiyormuş kimse

E

Sen gitmesen de olur

Mustafa Balık 5 yıl

Sebep ?

Ebru Bölge 5 yıl

Sizin gibileri sanattan anlamaz da ondan siz itaat etmesini bilirsiniz

Mustafa Balık 5 yıl

At gözlüğünü cikarın sizinle öyle muhatap olacagım. Aksi takdirde beyin hucrelerinizin beni algilayabilecegini hic dusunmuyorum. Iyi gunler.

Ebru Bölge 5 yıl

Neden bu kadar birbirimizin düşüncelerine tahammül edemiyoruz mustafa hoca. Kibirlenmek bizj insan yapmaz. Kimin kültürlü olduğu belli. Eleştiri ve saldırı bizi modern yapıyor mu.

Mehmet Cöplü 5 yıl

Gitmiyormuş kimse deyip kahkaha atıyorsa kusura bakmayın ama saygı göstermem açık ve ve net

Mustafa Balık 5 yıl

Hocam önyargı gömleginizi cıkarıp beyin firtinası yapabileceksek konusalım saygı cercevesinde. Ben yorum yaptigimda henüz kimse yorum yapmamisti ona istinaden gitmiyormus kimse diye yorum yaptim. Siz bu yorumun neresinden sanattan anlamadigimi itaat ettigimi anladiniz? Ben söyleyeyim mi? Sizi örtülü resmim bu önyargıya sürükledi. Yapmayın böyle hocam yanlıs düsünüyorsunuz. Bu sekilde sadece önyargılı görünürsünüz modern ve ileri görüşlü degil. Ulu önder Atatürk'ün annesinin de örtülü olduğunu size hatirlatmak isterim. Atatürk'ten örnek verecekseniz birseyleri anlatirken sizi onun gibi yüce gönüllü davranmaya davet ediyorum.

Ebru Bölge 5 yıl

Atatürk'ümüz ve annesinden bahsederek sevgimi kazandınız ki Zübeyde hanım muhafazakardı Atatürk'ün hoca ya da okumuş bir alim olmasını istiyordu ama o aklını kullanıp deha bir asker olmayı ve modern bir lider ve Önder olmayı tercih etti bunu da çok okuyarak ve bilimden yana tavır sergileyerek gerçekleştirdi.

Mustafa Balık 5 yıl

Saygılar hocam. Kiyafetler ayrı olsa da gönüller bir olsun.

Ebru Bölge 5 yıl

Size katılıyorum ebru hoca. İnançımla gurur duyuyorum

Mehmet Cöplü 5 yıl

Malesef dimi

Mustafa Ceylan 5 yıl