Türk olarak doğmuş olmaktan memnun musunuz?

Türk olarak doğmuş olmaktan memnun musunuz?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
70
70 CEVAP

Irkçı değilim ama Türk olarak doğduğum için mutluyum çünkü bana göre dünyada en vicdanlı, en dost canlısı ülkeyiz.

O

He babam He. Çıkarı olmayan hiçbir ağaca su vermedik. Misal Suriyeli mülteciler. AB ye koz olarak kullanıyor. Vs vs vs

Duzgun Kartaler 5 yıl

Siyasi uygulamaların Türklükle ne alakası var?

İsmail Gökbulut 5 yıl

siyasi uygulamalar umurumda değil ben insanlıktan bahsediyorum

Oğuz Tarman 5 yıl

Pipa bakka.. Kadın italya dan otostop ile geldi. İzmit i geçmeden tecavüz edilip öldürüldü. Çok fazla kendimizi begrnmeyelim. Misal ailende kaç tane enturman çalan var. Veya kaç dil bilen var. Belçika'da 15 yaşında yeğenim 4 dil biliyor. Bizim ingilizce biliyorum deyip de bilmediğimiz gibi değil..

Duzgun Kartaler 5 yıl

Ya asgari ücret bile insani değil bi ülkede. Üstelik bu toplum bu durumdan memnun. Bir insanın kendi ırkıni beğenmesi aynaya bakıp o Yeahs ben çok süperim demek gibi bir şey.

Duzgun Kartaler 5 yıl

Duzgun Kartaler haha komiksin dostum böyle çöpçatanlık yaparak güzel bir Türk düşmanlığı sergiliyorsun tebrikler avrupa ülkelerine dön bir bak isterim .

Oğuz Tarman 5 yıl

tm bakarım emrin olur. Türklük ile gurur duymak için 5 madde yazarsan sevinirim.

Duzgun Kartaler 5 yıl

En önemlisi Atatürk gibi bir kişi Türk, Tarihe bakarsan onlarca savaşa girip vatan vermeyen tek ırkız, Arap yobazlarından bahsediyorsan Türküm diye geçinenlerden haklısın ama bahsettiğim Türk ırkı Savaşta anzak askerlerinin annelerine bile üzülmesinler diye bildiri gönderen Atatürk gibi insanlardan oluşur.

Oğuz Tarman 5 yıl

Benim gözümde Atatürk ayrı Türklük ayrı. Atatürk çok ayrı bir kişilik bizim milletimiz ayrı bir kişilik. Benzer en ufak yanını bile göremiyorum ben.

Yiğit Tabakçı 5 yıl

Ben bu konuda tartışmak için açmadım ruhumda Türk'lük var diyelim sende kendine göre haklısın insan ırkından utanır oluyor bazen ama bu beyinsizler bir azınlık.

Oğuz Tarman 5 yıl

Turk bir irk degil uluslaşmis bir etnisitedir. Dünyanin en vicdanli derken linç kulturu oldugu ve bir sey oldugunda özelikle olumde oh olsun diyen binlerce haber bulurum. Dost canliligi sadece çikar olan kişilere bir turist gelince o canim kendi milleti gelince dovmekten beter ediyor.

Bizot Okçelik 5 yıl