Vücudumdaki çatlaklardan nasıl kurtulurum?

Hamileliğimi öğrendiğimde ilk yaptığım şeylerden biri çatlak oluşumunu nasıl önlerim bunu araştırmak oldu 2. ayımdan beri aynı anda bio oil, badem yağı, zeytin yağı herşeyi kullandım biri bitse bile evde olan diğerlerinden devam ettim. Göbeğim her an parıl parıl parlıyodu artık. Sonuç şu an 31. Haftamdayım geçen hafta farkettim resmen çatır çatır çatlıyorum. Göbeğimin alt kısmı kıpkırmızı damarlarla dolu belli ki hepsi çatlağa dönüşecek. Tamam evladımız için herşeye katlanıyoruz ama yinede insan üzülüyo

— hayal kırıklığına uğramış hissediyor.
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Catlakliklar deriyle alakali bir sorun bekar kizlarda dahi olabiliyor birden kilo alip vermede daha cok gozukuyor.. Sirf karinda degil goguslerde bacaklarda gelismeye meyillo olan her bolgede yirtilma oluyor.. Deriniz esnek degilse istediginiz kadar yaglayin catlar..
Ama derisi esnek olan kisiler hicbirsey surmese dahi catlamiyor.. Lastik gibi cekince genisler birakinca ayni sekli alir !!

S

Bana hamileliğimin en başında hep senin etin çok yumuşak jöle gibisin çatlamazsın rahat ol dediler ama onlar kalçadan yola çıkarak söylediler demek ki benim karnım esnek değil

Derya Çakır 5 yıl

Irsi olabiliyor benim esim birden uzadigi icin diz kapaklarinin orda bel kisminda catlakliklar var esimin kardeslerinde bacilarinda daha bekarken vardi kizimda da var irsi de olabiliyor ..

Sengul Gormus 5 yıl