Yavru kediye tuvalet eğitimi nasıl verilir?

Canlar merhaba. Bu gördüğünüz beyefendinin adı Pala ya da Kimyon henüz karar veremedik. Neyse ad konusundaki sorunumuz anlatacağım sorun yanında hiç kalıyor.

Bu oğlumuzu sokaktan sahiplendik. Aşıları filan yapıldı. Tahminen 1.5–2 aylık. Ancak çiş konusundaki eğitimini bir türlü halledemedik. Evin içinde 3 ayrı nokta belirledi, onlardan hangisini canı isterse oraya yapıyor çişini. Belli bir yere alıştıramadık anlayacağınız. Evimiz sobalı olduğu için havalar soğuduğunda tek odada soba yanacak ve kapı kapalı kalacak. Takdir edersiniz ki, kapalı odaya çişini yaparsa kokusu dayanılmaz olacak. Biz bu oğlumuza evin giriş kapısında çiş yapma konusunda nasıl eğitim verebiliriz? Gerçekten çok yorulduk her gün bir yerden çiş temizlemekten. Yardım edin lütfen.

com-mgnsew2a2a0uthqj5jrt.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Hocam sanicat markalı kedi kumundan memnunum ben, hepsiburadadan uygun fiyata bulabilirsin Malezya sabunu aromalı kum yani kedi istediği kadar tuvaletini yapsın, koku olmuyor. Tuvalete alıştırmak için de şöyle bi yöntem uygulayabilirsin, kedi her mamasını yedikten sonra sen kediyi alıp kuma koyacaksın. Bikaç sederden sonra alışıyor ve kuma gidiyor. Ve dipnot belirteyim ileride yüzsüz laf dinlemeyen bi kedi olsun istemezsen yanlış bişey yaptığında kediye sert ses tonuyla hayıra alıştırmaya başlayabilirsin, mutfak tezgahına çıkmaması gibi

C