Yemekte su içmek doğru mu? idrar rengi nasıl olmalı?

YEMEKTE SU İÇMEK DOĞRU MU, İDRAR RENGİ NASIL OLMALI?
Yemekte su içilmesi hazımsızlık yapar. Su 24 saat içilmelidir. Ancak yemek sırasında içilmemeli. Çünkü mide asidini sulandırır, hazımsızlığa neden olur. Her gün azar azar yudum yudum 2.5 litre su tüketilecek. En önemli kriter, idrar rengi, açık limonata renginde olacak. Öyle değilse vücuda yeterli su girmiyordur. Bu nedenle de bağırsaklar çalışmıyor. İşte bu sebeple Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri de kabızlıktır. Kabızlık ise, metabolizmanın bozulduğunun en basit ve en önemli göstergesidir, belirtisidir. Ciddi bir sağlık sorunudur.

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Peki midenin üçtebirini yemek üçtebirini su
Üçtebirini hava ile doldurun hadisi şerifini Nasıl değerlendirmeliyiz ?

M

palavra der geçersiniz.

Necmettin Emree 6 yıl

palavra olur mu Manyak misiniz saçma sapan yorum yapma Necmettin Emree !

Yavuz Öcalan 6 yıl

Yavuz Öcalan manyak değilim. Eczacıyım.

Necmettin Emree 6 yıl

Yatacak yerin yok o halde Necmettin Emree Allah seni bağışlasın Ümmeti daha çok hasta etmeye yardım ettiğin icin.. İlaç firmaları ve sizler Ümmeti bitiriyorsunuz aklı olan eczaneden ilaç kullanmaz

Yavuz Öcalan 6 yıl

Yavuz Öcalan Allahın affına sığınırım. İsmime layık olmaya çalışırım. Ben kimseyi hasta etmedim bilakis iyileştirdim. Allah doğarken insana akıl veriyor kullanmayanın kafasına pislerim diyor. Senin işin zor. İlacı eczaneden almayanın aklı kıttır.

Necmettin Emree 6 yıl

Sadece batı tıbbına göre tahsil görmüş zavallı bir eczacısın ilaç kartellerinin maşasın

Mehmet Tuntas 6 yıl

Mehmet Tuntas tahsil gördüm. Zavallılığı ölçen aletin varsa ölç. İlaçkartellerinin maşası iftiranın büyüğüdür. Sen adamsan tarif et kendini.

Necmettin Emree 6 yıl

İlaç kartellerinin mallarını satıyorsun onların izin vermediği bişey satabilirmisin satamazsın o Zaman maşasın ben biliyorum o tahsilini eğer Adam olsaydın o bütün insanlığı kangren eden o uyuşturucudan beter kimyasal zehirleri satmazdın

Mehmet Tuntas 6 yıl