Zatürre için ne önerirsiniz?

Arkadaslar zatureyi nasil gecirebilirim kizim birinci sinifa basladi daha kotu hasta olacak

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Lütfen çocuk olduğu için hekime sormadan çocugunuza bir şey vermeyin..

M

Zerdecal ve bal vermeyi dusunuyorum bilmedigim birseyi verip tabiki cocugumu tehlikeye atmam tesekkür ederim

Tuğba Çakılo 6 yıl

Kaç yaşında çocuğunuz?

Müfide Püsküllü 6 yıl

Allah acil şıfalar versin benim kızım da zatürre ve ankaşılamayinca astım çevirdi hep grip diye teşhis konuluyordu anlaşılanadıgı içinde astım oldu o yüzden bu konuda çok hassasım. .

Müfide Püsküllü 6 yıl

6yasinda bizede hep bademcikleri sis deyip surekli antibiyotik kullandik en son gittigimiz acilde film cekinince dr zature dedi hastaneye yatiracak kadar degil evde bes gun antibiyotik kullanicaz dedi ayrica balgam sokucu rahat nefes almasi icin ilac icti tekrar goturdum sirtini dinledi tmm birseye gerek yok dedi film cekelim dedim bosa radyasyon almasin dedi endiseliyim bire basladi simdi okul demek hastalik demek sizede cok gecmis olsun

Tuğba Çakılo 6 yıl

Teşekkür ederim

Müfide Püsküllü 6 yıl

Okula başlayınca bağışıklık sistemleri yükseliyor mikrobada vücudun ihtiyacı var çok fazla terlememesi gerekiyor kışın dahi çok kalın giydirmeyin ben 7 yıl bir fiil bıldırcın yumurtası balı çırpıp her sabah aç karnına içirdim çok fazla tıkandıgı ve balgam çıkaramadigi zaman 2 kilo kuru sovanı iyice yıkayıp kabuklarıyla kaynatıp pelte haline gelince tülbentten süzüp her sabah aç karnına yarım çay bardagına sovan suyunu koyup içine bir tatlı kaşığı hakiki bal bir çay kaşığı hakiki zeytin yağı koyup kızıma içirdim bunu ara ara hala yapıyorum ve jendimizde içiyor cigerleri temizliyor tavsiye ederim..

Müfide Püsküllü 6 yıl

Kuru sogani ne kadar su koyuyorsunuz ayy benimki cok istahsiz cok zor icer

Tuğba Çakılo 6 yıl

Bu arada maşallah kızım şu anda 27 yaşında çok şükür bir problemi yok astım tam olarak geçmiyor fakat eskiye nazaran sık sık tıkanması olmuyor.. O yüzden dikkat edin astima çevirmesin. .

Müfide Püsküllü 6 yıl

İnanin ben o yaşlarda şurup diye içiriyordum öksürügun gececek diyordum kendisi gelip anne şurubu ver diyirdu

Müfide Püsküllü 6 yıl

Kuru sovanı 2 kilo koyun 4 kilo su koyun çünkü su kaynadikca azalacak onu süzün cam şişeleri doldurun dolapta muafaza edin sonra içine balını yağını koy içir

Müfide Püsküllü 6 yıl

Tesekkür ederim sogan antibiyotik gibi cok guclu kesin denicem bunu Allah razi olsun

Tuğba Çakılo 6 yıl

Allah sizdende razı olsun geçmiş olsun .

Müfide Püsküllü 6 yıl

Bu arada ben asla bir ilaç bir bilmediğim debenedigim bir şeyi asla tavsiye etmezdim bu tarifi bana kızım 3 yaşındayken Cerrahpaşa hastanesinde bir doktorumuz tavsiye etti hiç bir doktor böyle bir şeyi hastasına tavsiye etmez fakat çok duyarlı ve cok ilgili bir annesinin lütfen bunu deneyin dedi o gün bugün ara ara kaynatırım ailece içeriz..

Müfide Püsküllü 6 yıl