Zengin erkek fakir kız evlenebilir mi?

Acaba kadin ve erkegin evlenmisinde sosyal statu gerekli midir ... Yada sinifsal bir fark engel midir..
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

Peki sosya statu lu bir evliliğin omru ne kadardir ... Bir ogretmen bir insaat iscidiyle evlenemez mi

A

Evlenebilir. Sonuçta işin içinde çıkar yoksa çokta güzel uyum olur. Benim eşim fabrikada işçi ben öğretmenim. Bu aramızda hiç bir zaman sorun olmadı. Çünkü adam kendini geliştirmiş. Bin tane üniversite mezununa değişmem.

Rabia Ergil 6 yıl

Gorsellik onemli mi peki

Ahmet Atilla 6 yıl

İlk etapta önemli olsada sonradan sıradanlaşır görsellik. Bazı tercihler tamamen dünya görüşüyle alakalı. Bakış açısıyla alakalı. Bizler çoğu zaman kendi tercihlerimizi yapmıyoruz. Başkasının ne düşündüğü ya da ne düşüneceği bizim için önemli.

Rabia Ergil 6 yıl

Yani başkalarının bizi takdir etmesi bizim için önemli. Karısı ya da kocası çok güzel çok yakışıklı denildiği zaman bir yerde bu bizim egomuzu tatmin etmiş olur. Sosyal statü yönünden de aynı şey geçerli.

Rabia Ergil 6 yıl

Bazen birini görmeden de sevebiliriz. Çünkü o kişinin düşüncelerini fikirlerini ruhunu sevmişizdir.

Rabia Ergil 6 yıl

Guzel dusunceleriniz icin tesekur ederim.. Yanluz girsellik bir bayan icin cok onemli.. Esiniz yakisikli olmasaydi siz evlenmezdiniz bence

Ahmet Atilla 6 yıl

Yuzlerce inssnla konusmus biri olarak soyluyorumm... Yuzde 80 sini parasi varsa gorsellik onemli değil ... Parasis yoksa onemlidir

Ahmet Atilla 6 yıl

Görsellik ilk etapta bütün insanlar için önemlidir. Ama aşinalık olduktan sonra sıradanlaşır.

Rabia Ergil 6 yıl

Ben daha çok karaktere önem veririm. Benim dünya görüşüm biraz farklı.

Rabia Ergil 6 yıl

Istisna kaydi bozmazzz

Ahmet Atilla 6 yıl

Ahmet Atilla sizin için ne önemli peki

Rabia Ergil 6 yıl

Ben dunyayi gezen biriyim sadece sordumm kızmaniza gerrk yokki

Ahmet Atilla 6 yıl

Kızmadım ki. Sadece sizin için ne önemli statü mü görsellik mi?

Rabia Ergil 6 yıl

Ikiside onrmli degil benim icin benim dunyam gorusum normal insanlardan cok farkli.. Benim anlayidim sokaktaki kagit toplayan kisi benle esit dolaysiyla benden ustun degil benden Altan degil... Cunku yaradandan dolayiii ...

Ahmet Atilla 6 yıl

İşte bende kendimi sırada insanlar gibi görmüyorum. Onlsr gibi düşünmediğime göre onlar gibi değilim. Bir de bana çok acayip geliyor bazı şeyler. Oturup insanları gözlemliyorum. O yüzden pek kimseylede anlaşamıyorum.

Rabia Ergil 6 yıl

Kavgacı bir ruh yapiniz var.. Oysa herkes le barisin.. İnsankari drgistirmrmize imksn yoktur dolasiyls onlarin pencerisindrn etrafa bskmsmiz lazim... Bizim gibi dusunmekerinr gerrk yok

Ahmet Atilla 6 yıl

Anlaşamıyorum derken kavga etmek anlamında değil. Muhatap olmuyorum. Olduğu gibi kabul ediyorum insanları ama mesafeli bir diyalog kuruyorum. Çünkü bakış açıları dünya görüşleri davranışları bana çok yapmacık sıradan basit geliyor.

Rabia Ergil 6 yıl

Anlaşmazlıklar statü farklılıklarından değil;fikir ayrılıklarından doğar. Kimi ilkokul mezunu ama kendini o kadar gelistirmiş ki sanırsın üniversite mezunu. Kimide yüksek okul mezunu ama kendini ifade edemiyor.

Fatma Karacaören 6 yıl