10 yaşındaki çocuğa çizim için tablet önerisi alabilir miyim?

Merhabalar. Küçük kız kardeşim tabletinden eliyle görseldeki gibi çizimler yapıyor. Kendini geliştirmesini çok istiyorum. Aramızda çizim tableti kullanan veya sektör hakkında bilgisi olan varsa çokta maliyetli olamayacak güzel bir tablet önerisinde bulunabilir mi bana? Kendini nasıl geliştirebileceği hakkında öneriler de olursa tadından yenmez.

com-w1bwmhxkxev9abbxxqtc.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Merhaba gorsel tasarim mezunuyum ve gorsel efekt üstüne uzmanlasiyorum şu an. Bu tarz çizimleri için şimdilik wacom intuos hem onun illustratif çizim tarzına hem de çizim kolaylığı sağlaması acısından daha uygun olur. Ben çok memnunum mavi olandan benimki mesela bazısı touch pad olarak da kullanılabiliyor erkek arkadaşımdaki o model fikrimce o daha iyi ama tek farkları o muhtemelen bir üst modelidir benimkinin ama aynı seri yine intuos olması lazım. Ben benimkini yanlış hatırlamıyorsam 300 civarı bir fiyata aldım bu en iyi marka bu konuda tavsiye edilen bir markadır.

H

Bir dipnot bu tarz çizimlerle ilgilenen bir arkadaşımız ilerletmek için anime ..... İsminin devamını hatırlayamadım böyle bir kursa gitti ve çok ciddi oranda ilerledi çizim yeteneği ki kardeşinin yeteneği de bence epey var bir bakın derim muhtemelen anime istanbul falan gibi bir adi vardır yada böyle yazınca çıkar diye düşünüyorum

Hazal Alevli 6 yıl

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Yaşadığımız şehirde pek resim veya dediğiniz tarzda bir kurs yok. Şimdilik okuldaki resim kursuyla idare ediyoruz

Burak Elmacı 6 yıl

Hiç önemli değil içinde o yaratıcılık olduktan sonra önü açık onun. Ki ben basarili buldum çizimlerini. Yolu açık olsun onun bu yönünü desteklediğin icin için de ayrıca tebrik ediyorum:)

Hazal Alevli 6 yıl