2 yaşına kadar yapılan aşıları zorunlu mu yoksa ailenin kararına mı bağlı?

Devlet 2 yaşına kadar yapilan zorunlu aşıları zorunlu olmaktan kaldırıp ailenin kararına bırakmış. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Arkadaslar bu konuyu detayli arastirmanizi tavsiye ederim, boyle bir karar cikti diye asida domuz iceriginin oldugu icin diye yazanlar olmus, dinci olduklari icin yasak diyenler olmus saka misiniz siz? Bu asilari detayli arastirirsaniz cok tartisilan bir konu oldugunu gorursunuz. Sonuc olarak bunun da bir sektor bir pazar oldugunu ve bu pazarin yarar yaninda zarat da verebilecegini unutmayalim. Mahalli salginlarin abartilmasi ile bu asilar yillardir hep gundemde. Ancak asidan once ve sonrayi lutfen arastirin, istatistikler asi sonrasi cocuklarin daha sagliksiz oldugunu gosteriyor bir cok insan da bu hastaliklarin artik gorulmemesini yasam kosullarinin gelismesine bagliyor. Tabi bu kesin boyledir demek degil, isin bu tarafini da bilip ona gore degerlendirmeniz daha mantikli.

R

Duymadin o zaman boyle haberler.... Asilar buraya saglik bakanlığı onayıyla gelmiomu.. Zaten zarar unsuru var ise onun tetkikleri yapilur bebege reaksion vernemusse uygulanir.. Doktorun bakanligin bilmedigi urun muhteviyatini ve kombinasyonlarini veliler mi bilecek...

Eda Ucuz 5 yıl