2 yaşındaki oğlum uyurken her 2 saatte 1 kalkıp ağlıyor sağlık problemi yok nedendir?

Merhaba 2 yaşında oğlum var. Uyurken çok huzursuz, ortalama 2 saatte 1 ağlayarak uyanıyor. 3 farklı doktora gittik. Sağlık problemi olmadığını söylediler. Neden böyle oluyordur? Başına böyle bir şey gelen var mı ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Hangi doktora gittiniz. Göz mü kulak mi? Metabolizma mi. Cogunlukla barsak parazitleri cocuklari duzensiz uykuya sevk ediyor. Bu acidan degerlendirip bir metabolizma doktoruna gosterin

F

2 si çocuk doktoru, 1 tanesi kbb. Çocuk doktoru parazit olabilir dedi ve tahlil yaptı sonuç negatif çıktı. Buna rağmen kontil diye ilaç verdi. Onuda kullandık bi değişiklik olmadı.

Merve Gürevin 6 yıl

Kontil bildigim kadarıyla kurt dokmeye yardimci oluyor. Diger gizli parazitler icin cok fayda sagladigini düşünmüyorum. Bunun en güzel yolu sanirim beslenme yeniden gozden gecirmeniz. ozellikle diskilama seyir defteri olusturun. Hangi araliklarda ve nasıl bir formda yapiyor. Henüz yaşı küçük. Probiyotik hayatinizda yoksa bir an once devreye sokmanizi öneririm

Filiz Beşevli 6 yıl

dışkılama seyir defteri tutmuyorum fakat her gün 1 bardak kefir, bir kase yoğurt ve 1 bardak süt tüketiyor. Kefir ve yoğurdu probiyotikli kendim mayalıyorum. Gıda mühendisiyim bende.

Merve Gürevin 6 yıl

Goturdugum cocuk doktoru neden konuşmuyor sorusuna yanıt olarak erkek cocuklarda bazen gec konusma gorulebilir demisti. Halbuki cocugun barsaklarinda yuvalanan parazitlerin artis gostermesi ile beyin aktivitelerinin yeteri kadar gerceklesmeyecini ve konusma gecikmesi yasanabikecegini kendi arastirmalarimla ogrendim. Demem o ki doktorla kalmayin. Farkli kaynaklari da okuyun. Insan aydınlanıyor

Filiz Beşevli 6 yıl

Gıda muhendisi olmaniz daha iyi. Ancak malesef ogrendiklerim beni cok yanilttilar

Filiz Beşevli 6 yıl

İdrarını yaparken canı yanıyor olabilir.

Esra Baz 6 yıl

Filiz Beşevli teşekkür ederim. Birde eczanelerdeki probiyotikleri düzenli kullanmayı deneyeceğim.

Merve Gürevin 6 yıl

Esra Baz fakat uyanıkken hiç bir sorun yok.

Merve Gürevin 6 yıl

Maflor bizde çok ise yaramıştı

Filiz Beşevli 6 yıl

Merve Gürevin benim oğlum da sabaha kadar aralıklarla uyanıyor ağlıyordu. Babasıyla yürüyüş yaparken içtiği sütün geceleri gaz yaptığını keşfettim. Isıtıp verince geçti.

Esra Baz 6 yıl

Esra Baz bende gece yatırmadan dolaptan çıkarıp sütü, oda sıcaklığında biraz bekletip veriyorum. Oğlum sıcak sütü içmiyor. Ama 2 yaşıda olunca bu şekilde gaz yapabilir mi aklıma gelmedi açıkcası. Deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Merve Gürevin 6 yıl

Merve Gürevin bizimki de iki yaşındaydı. Nöbetleşe sahur yapıyorduk. O kadardı yani.

Esra Baz 6 yıl

Benim oglumda agliyor dogdugundan beri iki bucuk yasinda kendini sikarak agliyo

Nurcan Karacadağlı 6 yıl

Nurcan Karacadağlı sizede geçmiş olsun

Merve Gürevin 6 yıl