2 yaşındaki oğlum uyurken her 2 saatte 1 kalkıp ağlıyor sağlık problemi yok nedendir?

Merhaba 2 yaşında oğlum var. Uyurken çok huzursuz, ortalama 2 saatte 1 ağlayarak uyanıyor. 3 farklı doktora gittik. Sağlık problemi olmadığını söylediler. Neden böyle oluyordur? Başına böyle bir şey gelen var mı ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Öncelikle aşıların yan etkilerini bir araştırın derim. Herşeye sendrom demek işin kolayı. Eskiden yokmuydu acaba bu sendromlar.

B

mutlaka vardır fakat ben eskiden anne ve babaların çocuklarıyla bu kadar ilgilendiklerini düşünmüyorum. Tabi bunda gelişen teknolojinin de etkisi var. Aşıyla ne gibi ilgisi olabilir ki ?

Merve Gürevin 6 yıl

Aşılar içeriklerinde ağır metaller ve pekçok zararlı maddeler de barındırıyor. Sandığımız kadar masum değiller yani. Malumunuz üzere bu işin ticari boyutu da inanılmaz... Bulabilirseniz prospektüslerini inceleyin. Ama neredeyse tüm çocuk annelerinden aynı yada benzer şikayetleri duyuyoruz. Bunların bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. Dış etkenlerde bir faktör elbette ama önce içe enjekte edilenleri bir araştırmak lazım. Üstelik aşılar da Amerikalı. Dünyayı sömüren bir ülkenin yani.

Betül Özöz 6 yıl