2 yaşındaki oğlum uyurken her 2 saatte 1 kalkıp ağlıyor sağlık problemi yok nedendir?

Merhaba 2 yaşında oğlum var. Uyurken çok huzursuz, ortalama 2 saatte 1 ağlayarak uyanıyor. 3 farklı doktora gittik. Sağlık problemi olmadığını söylediler. Neden böyle oluyordur? Başına böyle bir şey gelen var mı ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Tv çizgi filimleri izletmeyin. Çoğu şiddet içeriyor. Etkileniyor olabilir. Yada izlediklerini takip edin.

Y

tv izlettirmiyoruz. Nadiren you to be dan kukuli, pepe veya sevimli dostları açıyoruz. Oda bir günde max 20 dk ve her gün değil.

Merve Gürevin 6 yıl

Bir arkadaşımın on iki yaşındaki oğlu yalnız uyuyamıyordu. Psikoloğa gittiler. Bilgisayar oyunlarını sebep gösterdi. Şimdiki çizgi filimlerde çok şi, ddet içeriyor. Dikkat edin.

Yadigar Aksaray 6 yıl

Yadigar Aksaray bu konuda hak veriyorum. Malesef çizgi filmlerin içerikleri çok kötü. Açıkcası oğlumun hiç ilgisini çekmiyor. Reklamları daha çok seviyor.

Merve Gürevin 6 yıl

reklam izlettirmek daha sakıncalı çok fazla sahne olması ve daha sık değişmesi çocukların ilgisini çekiyor bunu da bir araştırın isterseniz. Benim oğlumda gece çok ağlardı bu ağlama olayı 5 yaşına kadar sürdü

Emine Kat 6 yıl

Emine Kat reklamlarda sık sık ve hızlı geçtiği için beyin gelişimine zararlı. Torunumda üç buçuk yaşına kadar hiç tv açmadık. Çok sakin bir çocuktu. İsbatım yok ama deneyin derim. Tv izlettirmeyin küçük çocuklara.

Yadigar Aksaray 6 yıl

Yadigar Aksaray çok şükür biz izlettirmeden 5 yaşına ulaşabildik evet çocuk psikiyatri doktoru kesinlikle izlettirmeyin diyor

Emine Kat 6 yıl

Emine Kat bizimki on yaşında hala izlemez. Çocukken izlemezse sonra izlemiyor

Yadigar Aksaray 6 yıl