20-25 bin TL aralığında araba önerisi

şimdi ben makine mühendisi olarak işe başladım ama otomobilden hiç anlamıyorum. Babamdan rica ettim bana bir araba alacak. Mecburiyetim olmasa almazdım ama iş yerimle evimin arası 3 km gibi bir mesafe. Kışın araç zorunluluğu doğdu. Benim sizlerden istirhamım 20-25 bin tl arası temiz kullanılmış, kazası belası olmayan değişeni boyası olmayan, arıza çıkarmayacak, satılığa çıkardığımda elimde patlamayacak araç önerilerisi. Çok iddialı olursa 30 bin tl'ye kadar da olabilir. Bana yardımcı olursanız çok çok mutlu edersiniz.

com-7spwzfrgk618i990oe5j.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
55
55 CEVAP

Makine mühendisi olarak senin kendin çözmen lazim mevzuyu 3 5 km için araba mi çalıştırılır kulaklık takip yürüsen zaten 15 20 dakika. Şehir ici araba çalıştırma isi zaten kalabalık şehirdeysen kullum zarar. 50CC cub motor isini görür koruyucu ekipmanları ve motorun kendisi ile 3500 tl ye geliyor he ilerde uzun yol yapicam ben diyorsan o zaman al bir tane ama ok gibi araba alicaksan sürüculugunu gelistirde al. Daracik alanlardan gözün kapalı geçecek hale gelmeden kaliteli araç alma.

G

2008den beri aktif araç kullanıyorum zaten. Sürücülüğümden yana şüphem yok. Şehir içi kullanım için değil. Şantiye şehir dışında olduğu için araç almam gerekiyor. Şehir içinde olsa dolmuşla vs çözerim zaten.

Ozan Misenti 6 yıl