6 yaşındaki bronşit var öksürüyor, doğal çözümü var mı?

MRB ARKADAŞLAR 6 YAŞINDAKI OĞLUM BRONŞİT ÖKSÜRÜYO DOĞAL OLARAK ÖNERİNİZ VARMI

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
25
25 CEVAP

Bronşit Tedavisi
Yukarıda sıraladığımız belirtileri gördükten sonra mutlaka doktorunuza başvurarak tedavinin belirlenmesini sağlamalısınız. Bunun yanında kendi sağlık koşullarınızı da göz önünde bulundurarak bronşit için alternatif bitkisel yöntemleri kullanabilirsiniz.
Zencefil: Soğuk aldınlığı tedavisinde oldukça etkili olan zencefil, aynı şekilde bronşit tedavisine de yardımcı olabilir. İçerdiği anti inflamatuar ve immün arttırıcı özellikleri, tahriş olmuş, iltihaplı veya şişmiş bronşları rahatlatır.

A

Öğütülmüş zencefile bir miktar tarçın karıştırarak çay demleyin, sılıdıktan sonra bal karıştırarak için. Günde 2-3 kere bronşlar açılana kadar için. Özellikle çocuklarda ve sigara kullanmayan kişilerde anlık sonuçlar verebilir. Sarımsak: Antibiyotik ve anti viral özelliklerinden dolayı, sarımsak bronşit, özellikle akut bronşit tedavisinde oldıkça faydalıdır. Sarımsağın bu özelliği asırlardır bilinir ve bronşit tedavisinde yaygın olarak kullanılır. Yatmadan önce iki diş sarımsağı doğrayın ve süte koyarak kaynatın, dada sonra için. Bronşların rahatlamasını sağlayacaktır, aynı zamanda iltihapı giderir. Zerdeçal: Zerdeçal anti inflamatuar özelliğimdem dolayı, bronşit ile ilişkili öksürük tedavisi için iyidir. Aşırı mukus ve balgam için de zerdeçal tüketmenizde fayda var. Bir bardak süre bir çay kaşığı zerdeçal ekleyin, ve kaynatın. Bu karışımı günde iki veya üç kere içebilirsiniz. Daha etkili sonuç almak için aç karınla içmeyi deneyin. Gece yatmadan yarım saat bir saat önce aç karınla içmeniz gere yarısı nefes tıkanıklıklarını engelleyebilir. Okaliptüs Yağı: Bronşit hastaları için okaliptüs yağı buhar tedavisi etkili olabilir. Okaliptüs yağı bronşit tedavisine nefesi açarak ve mukusu yumuşatarak yardımcı olur. Okaliptüs yağını buhara 2-3 damla damlatarak tenefüs edin, eğer okaliptüs yağı yoksa çam yağı veya çay ağacı yağı kullanabilirsiniz. Bunun yanında okaliptüs yağı görüsün dış kısmından da masaj şeklinde uygulanabilir, bronşların rahatlamasını sağlar.

Ahmet Kavascinay 6 yıl