9 aylık bebeğimin ateşi çıktı sürekli hapşırıyor ve az öksürüyor doğal nasıl iyileştirebilirim?

Merhaba, 9 aylık bebeğimin ateşi çıktı sürekli hapşırıyor ve az öksürüyor, büyük ihtimal üşüttük, ateş düşürücü verdim ama antibiyotiğe gerek kalmadan doğal yöntemlerle nasıl iyileştirebilirim? İnek sütü ve çoklu besin alerjimiz de var limon bal tarzı gıdalar alerjimizi tetikliyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Gül Parım geçmiş olsun bala bebeğimn de alerjisi olduğu için anlıyorjm sizi. Sürekli hastalandığında yaptığım kürleri yazayım faydası olur inş.
ayak altına 2 diş sarımsak 5-6 damla çörek otu yağı ve 10 damla falan soğuk sıkım hakiki zeytin yağı ezin karıştırın topuğuna sürüp çorap giydirin. Ara ara kontrl edin kızarıklık olursa çok silin. 3 saat falan kalabilir. Limon içirmek alerjiyi tetikler belki ama ayak altına nasıl olur bilemedim ben ayak altına sürüyorum.
ıhlamurun sadece çiçeğini kullanıp demleyerek günde bir çorba kaşığı verebilirsiniz.
ayı büyük olduğu için 2 elmayı dörde bölün 1 lt suda kaynatın tarçını önceden denediyseniz bir tane de tarçın atabilirsniz. Onu da gün içinde 2 kez azar azar içirebilirsnz.
terli tutmayın asla.
buhar banyosu öksürük grip için çook iyi ama ateşli iken yaptırmayın. Banyosuna bir kaç damla cold mix damlatın. Burnu açık kalır.
yine banyo suyuna balsız olan sirkeler var ondan bir kaşık dökebilirsnz.
sürekli ya Şafii ya Allah deyin. Bol su içirmeye çalışın.
Aklıma gelenler bunlar Allah şifaa versin.

Ö

çok teşekkür ederim, o kadar ayrıntılı anlatmışsınız, çok yararı olacak bu tavsiyelerinizin bizim için

Gül Parım 5 yıl