A101 çalışanlarının emeklerini sömürüyor, köle gibi çalıştırıyor!

Ben a101 de çalışıyorum çalıştığım mağazada bize yapılan haksızlıklar var orda emeğimiz somuruluyor. Bir çok çalışanını köle gibi kullaniliyor. Aşağıdaki yazıda a101 in arka yüzü var bir tüketici olarak bunları sizinde bilmek hakkınız.

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Yaşadığım mahallede 100 metre arayla iki tane A101 var ne zaman gitsem en fazla beş müşteri var ve burda en kötü market kirası 20-25 bin tl günlük 30-40 müşterinin aldığı ürünlerle dönecek çark değil. Açıkçası A101 ve Bim marketlerinin farklı bir amaç için açıldığını düşünüyorum kara para aklamak gibi mesela.

K

Evet bazı yerlerde mağaza zarar etmesine rağmen kapatmiyirlar

Kenan Mikayil 6 yıl

Yanlış düşünüyorsun. Mağazalarının günlük ortalama 6-7 bin lira ciro yaptığından haberin var mı

Yasin Adya 6 yıl

Muhammed Yasin Adya bizim burdaki A101 leri görsen bi. Sinek avlıyor resmen

Kazim Baktash 6 yıl

Diğer marketler yapıyordur ona bir şey diyemem çağdaşa gidip kasada kuyruk beklemeden geçemezsin.

Kazim Baktash 6 yıl

İşte düşündüğün kadar sinek avlamiyorlar dışardan öyle görünüyor olabilir de istersen bi gün kasiyere günde ortalama kaç bin tl ciro yaptıklarını sor. Emin ol en fazla bir haftada kirayı çıkarıyorlardir

Yasin Adya 6 yıl

Bu marketler cüneyd zapsu denen işadamı (akp kurucularındandır) tarafından sırayla kuruldu. Bim bilal oğlana (ondan da başkasına) devredilince a101 kuruldu. Söylentilerr göre isimleri de islami yorumlar içeren bu marketler; elektrik su vergi vs tüm giderlerden MUAF tutulup işletmesi sağlanıyor. Herşey bulunsa da kalitesi dipte olan ürünler. Bu konuda ispat felan istemeyin, yeterince bilgi var araştırırsanız.

Hakan Gms 6 yıl