Aday öğretmenler ceza alırsa bu memuriyet sürecini nasıl etkiler?

Meslektaşlarım merhaba. Sizlere bir sorum olacaktı bilen birisi bilgilendirirse çok memnun olurum. Aday öğretmenim ve ufak bir ceza almam söz konusu. Böyle bir ceza almam adaylık sürecimi nasıl etkiler. Ceza küçük olsa da memuriyetle ilişik kesilir diye bir madde okudum bu doğru mu? Bilen biri varsa lütfen yardım edebilir mi?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Öğretmenler odasından salona bile gitmedik hocam sınav evrakını teslim dahi almadık açılmış olması imkânsız inşallah dediğiniz gibi olur

N

Rahat olun hocam hiçbirşey olmaz durumunuzu müfettiş arkadaşıma sordum dediği cümleyi aynen size aktarıyorum .... Aday öğretmenlere sınav görevi verilemez eğer verilirse suç veren milli eğitim müdürlüğüne aittir aday öğretmen hicbir şekilde ceza almaz ... Bilginiz olsun içiniz rahat olsun ...

Ali Bozkir 6 yıl

Çok teşekkür ederim hocam

Nurdan Ağası 6 yıl

Nurdan hocam. Yedek salonda sınava giren yoksa poşetler açılmaz. Salon başkanı poşetleri neden açmış. Sorulara mı bakmış acaba?

Said Düşüş 6 yıl

Poşetin açıldığını sanmıyorum hocam çünkü salon başkanı da benimle birlikte öğretmenler odasındaydı hiç ayrılmadı

Nurdan Ağası 6 yıl

Ali Haydar Çapik Bende. KPSS. De. Aday. Ehliyetle. Sınava gelmiş sonradan. Anladık sınav başlamadan dışarı. Attık Ama. Kitapçık. Poşetini açmıştı. Ceza. Gelir mi.

Biyolog Hsnky 6 yıl

16. Ekim de. Oldu. Çok korkuyorum

Biyolog Hsnky 6 yıl

Hocam karekodunu yapıştırınız mı

Ali Bozkir 6 yıl

Tutanak tuttunuz mu ??

Ali Bozkir 6 yıl