Ağrı Diyadin, Doğubayazıt, Eleşkirt, Hamur, Patnos, Taşlıçay ve Tutak hakkında yorumlar

Ağrı Diyadin, Doğubayazıt, Eleşkirt, Hamur, Patnos, Taşlıçay ve Tutak hakkında bilgi verebilecek olanlar var mı hocalarım?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Diyadin de bu okullar açıldı hocam. Eşimin ataması için soruyorum. Terör olaylarının olmaması bizim için öncelik. Sosyal ortam çok önemli değil bizim için.

com-f01wuroo8t4ukt5qyji5.jpg

S

Hocam ben de diyadinde gorev yaptım bir sıkıntı yasamadım ilcede kalıp koylerdeki okullara git gel yapiyordu ogretmenler. Turk telekom, ataturk, diyadin imam hatip, 14 nisan ilcedeki okullar etrafinda cok rahat ev bulabilirsiniz veya toki var kalabileceginiz.

Nurcan Kars 6 yıl

Mehmet aynı sekilde ilce merkezde digerleri koyde

Nurcan Kars 6 yıl

Anladım hocam çok teşekkür ederim

Sakine Savcı 6 yıl

Hacıhalit uzak köyü mollakara da öyle taşbasamak da uzak bunlara nazaran ulukent daha yakın eşim orda görev yapmıştı ilçe de kalınıyor gidiş-geliş yapılıyor. Diğerleri merkez istediğini yazabilirirsiniz zaten merkez de avuçiçi kadar hakkınızda hayırlısı olsun

Esma Kanderson 6 yıl

Bi de aklıma gelmişken ilçe de su sıkıntısı vardı hala öylemi bilmiyorum 2012 yılına kadar öyleydi su evlere sabaha karşı veriliyordu gün içinde su yok. Ben yibo da çalıştığım için lojmandaydım sıkıntı yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar vardı. O yüzden öğretmenler esma otel de ya da öğretmen evinde kalıyordu

Esma Kanderson 6 yıl

Orda öğrrtmen açığı çok olduğu için eşiniz rahat atanır

Esma Kanderson 6 yıl

Anladım hocam çok teşekkür ederim inşallah su sıkıntısı da kalmamıştır

Sakine Savcı 6 yıl

İnşallah

Esma Kanderson 6 yıl

Bölümünüz ne hocam?

Abbas Erdin 6 yıl

Ben matematik öğretmeniyim hocam. Eşim Türkçe öğretmenliği mezunu. Onun tercihleri için uğraşıyoruz

Sakine Savcı 6 yıl

Hocam 2,5 yıl çalıştım Diyadin'de. Mollakara haricinde okullar iyi. Rahat bir yer sıkıntı yaşanmıyor. Sosyal hayat yok denecek kadar az. Ev rahat bulursunuz. Ağrı merkeze 29 km.

Ebru Dayıoğlu 6 yıl

Çok teşekkür ederim Ebru hocam.

Sakine Savcı 6 yıl