Ahmet Ümit - Beyoğlunun en güzel abisi, Okuyucu yorumları

Polisiyeye bayılırım. Daha önceA. Ümit okumamıştım. İlk kitabı bu oldu. Ancak ne yalan söyleyeyim beğenmedim. Polisiyede asıl konunun dışına çıkınca heyecandan kopuyorsun. Kitapta gereksiz ayrıntılar, aşk işleri ve kendisinden bahsettiği bölümler kitabı öldürmüş. Darılmayın ama yerli yazarlardan polisiye çıkmıyor. Sevenlerine saygılıyım. Keyifli okumalar.

 

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Sharlock Holmes ve agahta christiyle kıyaslanmaz. Bide bazı yazarları çok mu şişiriyoruz. Yazarı kotulemek gibi olmasın da beyoğlu rapsodisi tam bir hayal kırıklıgydı.

R

Sonuna yaklaştım;hala şaşırmayı bekliyorum

Halide Kılınçarslan 6 yıl

Sherlock serisinin hepsini okudum. Eski tip polisiye/ajanlık olmasına rağmen daha iyi. Bence de abartıyoruz. Çünkü elimizde az sayıdalar.

Uğur Ersamatli 6 yıl

Şaşıramazsın.

Roni özer 6 yıl

Uğur Ersamatli ümidim sherlockta inşAllah o iyidir.. Sıradaki okuyacaklarım..

Halide Kılınçarslan 6 yıl

Halide Kılınçarslan ahım şahım olmuyor

Uğur Ersamatli 6 yıl

Uğur Ersamatli işte bu kötü oldu

Halide Kılınçarslan 6 yıl

Halide Kılınçarslan Martı yayınlarının 9 serisi var. Dört tanesi roman şeklinde. Diğerleri öykü öykü derlenmiş. Eski tip polisiye. Onda bile heyecanlanıyorsun oku bence de

Uğur Ersamatli 6 yıl

Sharlock daha ıyı. Criminal tespitler daha ıyı bence.

Roni özer 6 yıl

Hadi inşAllah Uğur Ersamatli

Halide Kılınçarslan 6 yıl

Roni özer ahmet ümit'i bitirebilirsem başlıcam

Halide Kılınçarslan 6 yıl

Sıkıcı ama başladıgın kitabı bitir. Ama tavsiyem eger gözlerini bozacaksan zamqn harcayacaksan ve paranı tuketeceksen nitelikli yazarları oku. Unutma ki bir kitap çok okundu diye çok iyi olmaz. Turk edwbiyatında da nitelikli yazarlar var ama okur olarak seni doyurmuyorsa dunyaya açıl. Keyifli okumalar..

Roni özer 6 yıl