Akıl hastahanesine kapatılsanız dışarı çıkmak için ne yaparsın?

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ancak bir sayfada gördüm daha sonra cidden cevabını düşündüm birşey bulamadım gelip sizlere sorayım dedim bende.
Arkadaşlar deliler hastahanesine yanlışlıkla kapatılsanız geri dışarı çıkmak için doktorlara ne söyler veyahut ne yapardınız ?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Cikmam disarisi daha kotu gibi yorum yapan arkadaslar gercekten deli insan gormemis sanirim.

B

Sen gördün mü?

Tarık Akbulak 6 yıl

Evet gördüm.

Burak Bezirganoğlu 6 yıl

Gerçekten deli dediğin insan ne yapar mesela? Ne seni korkuttu?

Tarık Akbulak 6 yıl

Bende sana cevap vereyim. Hemde bizzat bahsettiğin hastanede yatmış birisi olarak. Hastaların yüzde 95' ortalıkta gezen kendinden başka kimseye bir zararı olmayan kişilerdir. Hatta bir çoğuna bu nasıl akıl hastası arkadaş ne işi var burda diyebilirsiniz. Bayan Doktorlarda bunların arasında rahatça gezer sohbet eder konuşur derdini sorar. Geri kalan çok az kısmıda ağır hastalardır. 50 kişilik binada 1 tane ya vardır ya yok. Böylesini de zaten problem çıkardıklarında ayrı bir odada yatağa bağlar iğne yaparlar. Kendine geldiğinde tekrar koğuşa alırlar. Yani sözüm o ki bu kadar düşük oranda akıl hastasından veya hastanelerden korkacağınaza dışarıda tehlikeli olan, Yüz binlerce insan var onlardan korkun. Tecavüz, Hırsızlık, Gasp, Cinayet, İnsan Kesme ne ararsan şu an bulunduğun yerde var. Bu hayat şartlarına ayak uyduramayanlar içeride zaten.

Tarık Akbulak 6 yıl

Dilek Uzunlar Hayır ne benim ne sen. Gerçekler bunlar 29 yaşındayım yaşın bende büyük olabilir teyze. Diyorum ki derdimiz burda akıl hastanesine düşüp orda kalma isteği ve buna karşı gelinmesi. Hatta bütün akıl hastalarını etrafa saldıran bir zombi olarak görmesi. Arkadaşın dedigi gibi akıl hastaneleri veya ciddi akıl hastaları ile karsılasmaktan daha korkunç bir hayat var dışarıda. Orantıya vuruncuda sivil hayat daha güvensiz geliyor adama. Bunuda anlıyamadıysan senin problemin teyze.

Tarık Akbulak 6 yıl

Evet. Insan gerçekten bazı kişilerle muhatap olduğuna pişman oluyor burada. Neyse engel coming.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl