Aleyna Tilki'nin bu kadar çok konuşulmasına ne diyorsunuz?

Aleyna Tilki bu aralar çok konuşulmaya başladı bende bir iki cümle yazayım. Pedofili vb saçma salak muhabbetlere girmeyeceğim haddim de değil ama amatör bir müzisyen olarak benim de söyleyeceklerim var.

Arkadaşlar müzik, sinema, resim, tiyatro, bale vb bütün sanatlar kapitalist sistemin ürettiği "popüler kültür" altında ezilmekte, ölmekte. Şimdi bakıyorum da ülkemizde mükemmel müzisyenler var ve bunlar tanınmıyor, bilinmiyor. Ve hala "kıskanmayın, Aleyna'yı destekleyin, gençlerin önünün açılmasında destek olun" diyip yalandan duyarlılık kasmaktansa gidin bir albüm alın, konsere gidin.

Pedofili muhabbetinede gelince, içinizde bastırdığınız duyguları kusmanın bir anlamı yok! Son olarakta buradaki kitlenin büyük bir çoğunluğu, evlilik programlarının kaldırılmasına çok sevinip, hala gündemini Aleyna ile dolduruyorsa burda da bir samimiyetsizlik vardır. İyi geceler...

com-egklzec12y70hmbrixkj.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Sistemde hata yok, insanlarda hata var. Yok kapitalist sistem müzik piyasasını ele geçirmişte falan filan, yok öyle bir şey. İnsanlar neyden hoşlanıyorlarsa satılan şey deo, gayet de mantıklı bir şey. Bizim aptal insanımızın dedikodu yapmayı ve bunu senelerce sürdürmeyi sevdiğini biliyorlar, o yüzden bunu reklam olarak kullanıyorlar. Ama bu zaten normal bir şey, "kahrolsun kapitalist sistem" modunda bir şey değil. Üstün bir güç gelseydi ve bir günde bütün piyasayı metal müziğe ya da klasik müziğe çevirseydi, insanlarn piyasada onlar var diye onları dinleyeceğini mi sanıyorsunuz? Kapitalist sistem köle yapmaz, siz kapitalist sistemin kölesi olursunuz. Zeki insanlar tarafından kandırılmak gayet doğal bir süreç. Tuzaklara kanmayacak kadar zeki olduğunuz sürece sizi etkilemez.

B

Aynen..

Adam Turkun 6 yıl

kapitalist misin sen

Uğur Harnupdalı 6 yıl

Ben karma ekonomiciyim.. Ama liberal şeyleri desteklerim arada

Adam Turkun 6 yıl

hem dediğin gibi ama kapitalist sistemde istediği şekilde yönlendirir. Hem kazanır hem kazandırır ama gerçekçiliği samimiyeti öldür. Mesela insanlar direk biz bunu istiyoruz demezler. Ama bakarlar ki ilgi görüyor hayatına özenirler destek vermeye başlarlar.

Serkan Evrenuz 6 yıl

Kapitalist sistem gibi işleyebilcek alternatif bir sistem yok maalesef..

Adam Turkun 6 yıl