Dacia duster kullanan yada memnun kalan var mı?

Merhabalar Bir araba hakkında düşünceleriniz alacağım internetten yorumları araştırdım ama tam tatmin olmadım.
dacia duster kullanan yada memnun kalan var mı? Alınırmı gerçekten? Düşünceleriniz nelerdir acaba? Bir türlü karar veremedik.

V
Yorum bölümünü doldurun
Ad Soyad bölümünü doldurun. Lütfen ad ve soyad yazınız (ör: Kemal Atatürk)
yorum gönderilirken bir hata oluştu!
49
49 CEVAP

stepway kullandık bi ara yakıt olarak çok uygunlar ama uçan tenekeler resmen kaza yapmam ben zaten 100 ün üstüne çıkmam çok uzun yol da yapmıyorum şehir içi trafikte 50-60 la gezerim dersen al hocam yakıt olarak iyiler ama sağlam değiller. 3 sene önce 17-18 kr gibi komik rakamlar yakıyodu uzun yolda.

F

Cok tesekkurederim

Veysel Öztut 4 yıl

Duster şehirlerarası yolda km/33 Kr diye hesaplanmıştım. Diğer 4x4 göre uygundur belki ama normalde cok

Sefa Aydoğdu 4 yıl

Instagram'da DesturİleYollarda yaz, o arkadaş bir yıldır Türkiye turunda

A

Tamamdir sagolun

Veysel Öztut 4 yıl

Duster off road Türkiye facebook sayfasi var orda kullanicilardan bilgi alabilirsiniz

N

Cok tesekkurler

Veysel Öztut 4 yıl

Rica ederim

Nevzat Içinak 4 yıl

Doğan YouTube kanalında güzel bir inceleme yapmıştı; izlemenizde fayda var.

Dünyanın en çok satılan SUV aracı lakin güvenlik test sonuçları kötü. Bunun dışında ideal bir araç gibi gözükse de 2018 modelleri icin telaffuz edilen rakamlar fahiş ...

H

O videoyu izledim tesekkurler

Veysel Öztut 4 yıl

Doğan Kabak = ADAM

Eren Küçükses 4 yıl

Autocredit ile volkswagen alın onun yerine, eminim beğeneceğiniz bir model vardır.

E

Fiyat biraz pahali olabiliyor

Veysel Öztut 4 yıl

Fiyat performansta çiçek gibi al 4x4’ünü devam et. Trim kalitesinden vs memnun kalmazsın ama o fiyat bandında alınacak 4 çekerlerde en iyisi o herhalde.

T

Çirkin bu

B

Deme öyle... Üzülür, bunuda öyle çizmişler ne yapsın garibim

Levent Beril 4 yıl

Üzülmesi çirkin olduğunu değiştirmiyor

Berna Şıkca 4 yıl

Berna Şıkca tamamda bu kadarda yüzüne vurma şimdi

Levent Beril 4 yıl

Levent Beril 4 yıl

Sen hayirdir ya. Sen sirf cirkin dedin diye alacagim : )

Veysel Öztut 4 yıl

Vur kır parçala araba bozulmuyor çünkü elektronik bir aksamı yok denecek kadar az. Bu yüzden Renault da çalışırken de herkes çok memnundu bu arabadan. Bence de f/p ve beklenti anlamında çok iyi bir araç. 4x4 ü 8 litre civarında yakıt tüketiyor onu söyliyim şehir içinde. Evet keyifli ama beklenti konusunda sizi biraz üzebilir o bakımdan. Kesinlikle look paket alın ambians almayın. Geri görüş ve multimedya sistemide bence başarılı.

A

Cok tesekkur ederim.

Veysel Öztut 4 yıl

Güvenli konusunda kesinlikle sıkıntılı. İçindeyken bile geriyor bu araç beni. Bu fiyatlara dacia yerine ikinci el mitsubishi lancer bakabilirsiniz bence. İlla SUV olsun demiyorsanız tabi ki. Baya bi araştırdım geçenlerde en mantıklı araç Lancer görünüyor temizini bulursanız.

H

Tavsiyenize kulak verecegim

Veysel Öztut 4 yıl

Yakıt konusunda ekonomik geri kalanı falan filan

O

Asx alın daha iyi.

E

Şarapçılık sektöründe çalıştığım için sürekli arazilere gitmemiz gerekiyor. Şirket bu araçdan verdi dağ tepe taş çamur banamısın demedi, arızada yapmadı. Çok extreme koşullarda denedim sadece lastiği yarıldı. Yüksek hızlarda biraz rüzgar sesi alıyor. Hafif olduğu için hemen hızlanıp yüksek hızlara ulaşabiliyor. Konforda bekleneni alamayabilirsin. Ama alınabilir bence ben beğenmiştim.

S

Iyyyy ne biçim araba

B

La bi git isin gucun yok mu

Veysel Öztut 4 yıl

benenah

Berna Şıkca 4 yıl

Plastik kokusu buraya kadar geldi...

V

Okadar diyorsun yani

Veysel Öztut 4 yıl

Malzeme kalitesi elden gecse fena degil ama cok adiymis hissiyatini nerese ellesem hissediyorum

Vefa Uğuz 4 yıl

Kac para bi duster kac paraaaa

Vefa Uğuz 4 yıl

Resme beş sn bakınca kör oluyorsunuz sakın bakmayın

B

Pisliik yaa bu aracla gelip onunde cirit atmassam

Veysel Öztut 4 yıl

Gelirsen etiketledim seni biyerlere

Berna Şıkca 4 yıl

Iyi etiketle : )

Veysel Öztut 4 yıl

Valla üstad, 2-3 ay önce bu arabayla Kayseri İstanbul arası gidip geldim ama geri gelebildiğime sevindim.

F

Ahahaha

Veysel Öztut 4 yıl

Yolda parçalanır bu

B

Parçalanmaz ama kasislere girince popon teneke gibi oluyor

Vefa Uğuz 4 yıl

Le havle bi git yavv

Veysel Öztut 4 yıl

son sahibi olursun

C

Yapma bee

Veysel Öztut 4 yıl

dostum bende düşündüm bir ara sanayiden falan tanıdıklara sordum üstüne para vermezlerse alma dediler yani

Can Pomen 4 yıl

İlla kar a camura sokacağım diyorsan efsane araç lada niva var. Her türlü girdiği yerde çıkar duster gibi platik değil harbi çelik sovyet işidir. Asla yolda bırakmaz, girdiği her çamurdan çıkar, çayır çayır yanan bir kaloriferi vardır. Kötü yanı benzinlidir.

V

Yeni modelleri 2018de tekrar satışa çıkıyor

Hakan Batbayli 4 yıl

Bir sürü versiyonu var var turkiyeye gelmedi suan kamyonet versiyonu bile var ama modern bir şey istersen lada vesta sw cross gelecek sehirde iyi gider.

Vefa Uğuz 4 yıl

Sw cross gelecek bu arada

Vefa Uğuz 4 yıl

Parası olan adam niye Dacia alsın arkadaşlar. Niva zengin aracı

Eren Küçükses 4 yıl

Niva zengin araci mi? Nerede zengin araci

Vefa Uğuz 4 yıl

Bir gün yolda gidiyorum yaklasık 80 km hız ile, yol bölünmüş yol ve ortasında çicekler var, belediye sulama yapmış, yola 1 kova su dökülmüş, önümde bir duster, Duster suyun üzerinden bir geçer aha dedim ölüyorlar. Araba takla atıyordu, o derece iyi araçtır. Birde iç havalandırma deliklerine söyleyecek sözüm yok. Bildiğin delik var üzerine de 1 dolarlık kapak takmışlar pimaşdan

H

Asx al kardeş o paraya

B

image
B

Guzel arac ederi nedir

Veysel Öztut 4 yıl

50 binden başlıyor hocam ve sınıfının en az yakan aracı gerçekten çok az yakıyor bundan emin olabilirsiniz ben daha önce iki tane lancer kullandım şimdide bundan alacağım son olarak sanayi yüzü görmezsin çok sağlam araç yapmışlar bundan emin olabilirsiniz hatta facebook sayfası var ordan daha detaylı bilgi alabilirsiniz mitsubishi team ve asx sayfası var gel gör

Barış Kirişçi 4 yıl

Benim eski makina

Barış Kirişçi 4 yıl

Barış Kirişçi bahseettiginiz aracin tam modeli nedir

Veysel Öztut 4 yıl

Mitsubishi asx

Barış Kirişçi 4 yıl

1 senedir dizel olanını kullanıyoruz. Genel olarak memnunuz. Markası Dacia olduğu için insanın aklında soru işareti oluyor. Ama bazı ülkelerde aynı araç Renault olarak satiliyor. Yakıt olarak ekonomik. Evet, uzun yolda rüzgar sesi alıyor. Yerden yüksekliği fazla olduğu için rüzgar alması normal gibi geliyor bana. Kaza, arıza vs olmadı. Güvenlik konusunda nasıldır bilmiyorum.

N

Anladim cok tesekkurler

Veysel Öztut 4 yıl

1 senedir şirket arabası olarak 4x4 ünü kullanıyorum, full paket. Gayet memnunum, güvenli olsun ses almasın full elektronik vs diye girersen olaya audiden volvodan falan çıkarsın. ) 4x4 ünü tavsiye ederim çekiş ve yakıt olarak, 4x2 daha az yakıyor fakat aracı öldürüyor.

S

Teneke teneke dan dan teneke teneke tıs tıs tıss

B

Pislik yaaa

Veysel Öztut 4 yıl

4 çeker olanını tavsiye ederim. Motoru efsane 1.5 dci motoru zaten bilenler bilir. Kullanmayip da yorum yapanlara bakmayin siz. Bu fiyat seviyesinde karda kışta ve zor şartlarda sizi yolda bırakmadan gidecek baska arac bulamassiniz.

E

Cok tesekkurederim

Veysel Öztut 4 yıl

1 yıldır kullanıyorum 4x4 olanını 130.000 km yaptım. Bu fiyata alabileceğin daha iyi bi 4 çeker yok. Çok memnunum. Dağ tepe, kar, çamur bana mısın demiyor. Yakıt az, tork yüksek, parça ucuz.

H

Yeni alan biri olarak yazıyorum baya çift kabinden buna geçmek değişik geldi birincisi tam otomatik değil önceki araba tam otomatikti ama öyle büyük bir fark Yok. Boyutuna göre biraz sarsıyor özellikle yüksek kasislerde biraz zıplatıyor. Kullanışı öyle aşırı konforlu diyemem ama muadillerine göre fiyat açısından baya iyi alırsan navigasyon taktıracaksan taktırdıklarını isteme. Parçası ucuz ve aşırı az yakıyor. Baya plastik ama kötü bir görüntü yok şuana kadar ordan burdan ses geldiğini duymadım ayrıca hız yaparken de ordan burdan ses gelmiyor. 3008 le bunun arasında kalmıştık duster aldık öyle diyim

K

Bizi ne zaman gezdiriyon

Ömer Guzey 4 yıl

Ayrıca yol tutuşu o yükseklikte (En alçak noktası 20cm) Bir araca göre efsanedir. Bakma sen suda kayıyor diyenlere, lastik bitikse her araç kayar. 170 ve üstünü çok gördüm öyle ucayim kaçayım demez.

H

https://www.youtube.com/watch?v=rUIpiTcmWNs

Hakan Batbayli 4 yıl

https://m.youtube.com/watch?v=mCsPwN42_F4

Hüseyin Yag 4 yıl

Örnek çok. Test raporu olmadıkça şartları bilemezsin. Ben kullanıcısıyım. Çok memnunum. Uzaktan bakarak yorum yapmıyorum

Hüseyin Yag 4 yıl

bu teste göre duster iyi bir araçsa, tartışmaya hiç gerek yok. Yalnız yukarıda da yazmıştım, yola akan birazcık sudan geçip önümde takla atmasına ramak kalmasına bizzat şahit oldum. Ncap test sonuçları da zaten güvensiz araç diyor.

Hakan Batbayli 4 yıl

Ben sanırım anlatamıyorum derdimi. Bu paraya alabileceğin en iyi 4x4 duster. Varsa ucuzu alalım binelim. Hem otomobil olacak hem bu kadar az yakacak Hem algısı vergisi gidişi duruşu yol tutuşu yedek parçası biz de alalım şirkete bi kaç tane

Hüseyin Yag 4 yıl

esnaf jeepi diye tabir ettiğim araba:)

I

hybrid araba, arge olmadigi icin ucuz, f/p orani gayet yerinde, tabi offroad yapicaksaniz, diger turlu bir seye benzemez, binek bir arac alin topraga girmiyorsaniz

B

Binek olarak kullanacagiz

Veysel Öztut 4 yıl

bilmiyorum hocam, binek icin gereksiz bence, cunku arabanin genel buyuklugunden ziyade ic buyukluk onemli ve sedan arabalrin buyuk cogunlugu zaten yeterince, ayrica daha rahatlar. Binek olarak sedan ve hatchback modellere yonelmeniz bana gore daha dogru olacaktir. Offroad haricinde gereksiz bir arac bana gore.

Berk Mengeçin 4 yıl

ayrica ciddi anlamda arabanin kaputa bastirinca coktugunu goruyorsunuz, ciddi anlamda maldan calinmis. Zaten arge yapilan tek yeri kaporta digerleri baska markalardan alinip birlestirilmis bir araba. 80bin seviyesinde 4*4 versiyonu, bence seat leon gibi bir modele bakilmasi cok daha mantikli olur.

Berk Mengeçin 4 yıl

Hibrit nerden çıktı hocam

Celal KaracaYılmaz 4 yıl

hybrid dedigim motorsal degil, yani toplama bir araba, her yeri farkli markanin arabanini Celal KaracaYılmaz

Berk Mengeçin 4 yıl

3 yıldır kullanıyoruz hiç bir şekilde yolda bırakmadı iç özellik olarak boş araç ama multimedya olarak kendin değişiklik yapabilirsin yüksek olduğu için kaldırım yanlarına parkda sürtme yaşamazsın zaten geri park sensörü işi kolaylaştırıyor emsallerine göre çok uygun fiyatı yakıtı düşük bi depo mazotla yaklaşık İzmir Karabük arası 10 saat yol gittim. 0 düşünüyorsanız dizel otomatikleri gayet alınabilir durumda ve multimedya olarak araçda baya değişiklikler var.

B

TÜRKİYE OTOMOBİL KULLANICILARI DERNEĞİ GENEL BAŞKANI SN. batuhan bey’E BU AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM..

Can Erka 4 yıl

Duster bismillah

B

Hoydaaa

Veysel Öztut 4 yıl

Mart ayında yenisi geliyor çok daha güzel ve bir çok iyileştirmesi var. BenzinTV’nin incelemesi de mevcut. Bu fiyata bu kadar sağlam araç alamazsınız motor vs olarak üzmez hem az yakar hem gidişi de güzeldir. EuroNcap’ten 3 yıldız aldı ama bu yeni standartlara göre eski standartlara göre varsayarsak 4-4,5 yıldız alır. Gayet iyidir daha iyisini bulamazsınız bu fiyata.

M

Alma. Yakından baktım kartondan yapmışlar resmen

M

Tek dez avantaji bu herhalde

Veysel Öztut 4 yıl

Karton olmayan kaporta pek yok ama ya çoğu kaporta eskisi gibi beton degil, şimdi fiyat olarak bakarsanız bu fiyata bu araçtan daha iyi bişey yok. Yol tutuşuna şaşırırsın öyle güzel. Yakıt olayı inanılmaz avantajlı zaten 1.5 dci motor renoyu batmaktan kurtardı resmen, mercedes A180de o motoru kullanıyor, Şu anki yeni nesil renolarin motoruda aynı 1.5 dci.

Alper Fnd 4 yıl

Dünyanın en çok satan 2. Suv'u. Kalite yerlerde. 0 alacaksanız 2018'de model yeniliyor. Baz versiyonun fiyatı muhtemelen değişmeyecekmiş. Yeni dağ keçisi bunlar. Konfor değilse beklenti, alınır.

M

Modern zamanın torosu bu.

S

Ben de ASX diyenlere katılıyorum, isteklerini bilmiyorum fakat eğer karşılıyorsa L200 de öneririm kapalı kasa yapıp suv niyetine kullanırsın

M

Asx yakıtı nasıl ben dusterla bir depoyla 1200 km yi gördüm

Hilmi Çekmez 4 yıl

Bir önceki aracım 4x4 dusterdı. 2 yıl 35bin km kullandım. Kamp için kullandığımdan at lastik takımı alıp takmıştım ve çok memnundum. Sanırım binek olarak kullanıcaksınız. Açıkçası yanlış tercih olur. Bir süre sonra şehir içinde sizi yoracaktır. O fiyata çok daha konforlu binek araçlar bulabilirsiniz.

B

arkadaşlar binek olarak kullanacağım fiyatı Ötv indirimiyle(rapor) 48 bine geliyor manuel olarak. Emin olamadım şimdi demenizle

V

Hocam ötvsiz alıyorsan en dolu paketini al dizel otomatik blackshadow yanlış hatırlamıyorsam fiyatı da 60 falandı bu arada bende araştırıyorum yaklaşık 2 aydır ÖTV siz kafamda duster vardı ama test sürüşü yaptım hiç albenisi yok şuan biraz daha bekleyip jeep renegade limited almaya karar verdim yaklaşık 70 bin TL lik indirim ile almış olacağım

Ismail Yurdugüzel 4 yıl

Lada Niva tr pazarına girmek için gün sayıyor. Ne yapicaksin dusterı. Dastırı dusturu gideceğine al nivayi keyfine bak.

S

Rusya fiyatı 35000 tl, urban modeli için bakalım Tr'de ne kadar olacak ötv eklenince. Motor 1.7 cc olması nedeniyle %100 +ötv nin kdv si vs derken 80000

Hakan Batbayli 4 yıl

Niva pazara girmeden çıktı şuan Yalnız ne yazık ki bu Duster ın adiligini ortmuyor.

Safa Akkar 4 yıl

Poşet gibi araba

B

Aman hocam. Temmuzda şirket aracı olarak sıfır aldık dört ay kullandım ve sattık. Plastik kalitesi çok kötü kolçak ve torpido dans ediyor. Bastinmi gidiyor ama güven vermiyor. Yol tutuşu zayıf viraj kabiliyeti kotu. Genis rahat araba eyvallah gideri var ama bu paralar verilmez.

S

Kötü yorum yapanlara aldırma. 2015 de duster araba mı diye yüzüne bakmadım sonra bir şekilde duster sahibi olduk üstüne birde duster off road a üye olduktan sonra dusterı bırakamıyorsun gerek yakıtı gerekse performans olarak gayaet beğendimiz aracımızın offroad kabiliyetide bir hayli şaşırtıcı gelecektir size. Şehir içinde su birikintisinde kalan araçların yanından geçerkenki hazzı hiçbir araçta bulamayacaksınız ve saglamlık olrak bir ford focusla aynı yıldıza sahip bir araç karar sizin ama pişman olmazsınız

H

Yüksek arabayla virajda bir sedan araç gibi karşılaştırmayalım lütfen bu araç yüksek yapısıyla viraj için yapılan bir araç değil buna rağmen 90-100le çok rahat virajlara girebiliysunuz

Hilmi Çekmez 4 yıl

Focusla nasıl aynı oluyor? Duster 3 yıldız aldı kaza testinden.

Celal KaracaYılmaz 4 yıl

Otomotivci olarak fikrimi beyan edeyim ... Türkiye şartlarında güzel bir araçtır. F/p ürünü ... Yakıt azdır ve ekonomik bir araçtır. Diğer arkadaşların dedkleri gibi ... Bütçenizi bilmiyorum. Kaç model hangi paket araç alıcaksınız? 4x4 mü 4x2 mi? Tarla bağ bahçe işi ile uğraşmıyorsanız, araziye çıkmıyorsanız 4x4'e bulaşmayın. Dusterların 4x4 piyasası daha ağır ve vergi olarak da yüksektir ...

Bana bütçe açıklama fırsatınız olursa ve özelden ulaşabilirseniz sizlere alernatif sunabilirim .

M

Hocam 4*2 90 lik mi 4*2 110 luk mu cok fark var mi arasinda

Nevzat Içinak 4 yıl

Hocam. Engelli raporuyka alacagiz 74 binlik arac 48 bine geliyor

Veysel Öztut 4 yıl

4*4 te vergi değişmiyor diye biliyorum ama ya da çok cuzi.

Serdar Kazıklı 4 yıl

4x4lerin vergisi 2 katına yakın

Mehmet Artan 4 yıl

Vergisi aynı. Sizin dediğiniz olay pickuplarda oluyor. Duster kamyonet olarak geçmiyor. Kamyonet olarak geçseydi bile 1.5 olduğu için çok az fark olurdu. Yüksek haci pickuplarla karıştırdınız sanırım

Celal KaracaYılmaz 4 yıl

Dağ bayır bağ bahçe işleriyle ilgilenmiyorsanız hiç gereği yok bu arabaya.
Katır gibi kullanmalık bi araç.
4x4 kullandım, 140-150 ile focus ile girdiğim hafif viraja 120 ile girdim titredi kasıldı. Güvenlik yönünden yetersiz. Yakıt gayet iyi. Gayet seri kullanımı var.

Lastik genişliğini artırırsanız bi ihtimal yol tutuşunu bi nebze toparlarsınız. Ama esp vs güvenlik modülleri gerçekten zayıf kalıyor.

Netice itibariyle tavsiye etMİyorum.

K

Herkes bir şey yazmış. 14 15 yaşımdan beri farklı farklı arabalara binmiş, haftasonlarımı arabalarla meşgul etmiş biri olarak bir şeyler söylemek istiyorum. 4X4 ile 4x2 platformu farklıdır. Tamamen farklıdır. 4X4'te nissan platformu vardır. Arazide fena olmasada konfor namına bir şey yok. Euro Ncapta arka kapısı açılıp 3 yıldız almıştı. Yol tutuşu vardır ki dillere destan. Sağa mı kaysam sola mı kaysam şurdan mı takla atsam diye düşünür durur. Açığınızı kollar kaymak için Size dusterın viraj performansıyla ilgili test videolarınıda atabilirim. Donanım deseniz o da yok. Kısa dişli oraları vardır. 110 120 ile motor bağırır. Kafa şişirir. Kalas. Tek özelliği yüksek olması ve az yakan az kaçan motoru dışında bir işe yaramayan arabadır. Yeni nesil torostur. Ucuz falanda değil.

C

https://youtu.be/rUIpiTcmWNs
https://youtu.be/mCsPwN42_F4

C

Alamayan veya almayanın teneke dediği. Alanın ise gerçekten memnun kaldığı arabadır. Ne teneke ne kayan ne küçül ne az çekiş ne çok yakış hiç biri yoktur. Gerçekten sağlam ve kullanışlı arabadır. Konforludur. Dizel 1.6 2016 kullanıyoruz memnunuz

C

Ayneen öyle nokta.

Serdar Kazıklı 4 yıl