Dacia duster kullanan yada memnun kalan var mı?

Merhabalar Bir araba hakkında düşünceleriniz alacağım internetten yorumları araştırdım ama tam tatmin olmadım.
dacia duster kullanan yada memnun kalan var mı? Alınırmı gerçekten? Düşünceleriniz nelerdir acaba? Bir türlü karar veremedik.

com-sw4janp8isauobg78sk5.jpg
V
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Ayrıca yol tutuşu o yükseklikte (En alçak noktası 20cm) Bir araca göre efsanedir. Bakma sen suda kayıyor diyenlere, lastik bitikse her araç kayar. 170 ve üstünü çok gördüm öyle ucayim kaçayım demez.

H

https://www.youtube.com/watch?v=rUIpiTcmWNs

Hakan Batbayli 4 yıl

https://m.youtube.com/watch?v=mCsPwN42_F4

Hüseyin Yag 4 yıl

Örnek çok. Test raporu olmadıkça şartları bilemezsin. Ben kullanıcısıyım. Çok memnunum. Uzaktan bakarak yorum yapmıyorum

Hüseyin Yag 4 yıl

bu teste göre duster iyi bir araçsa, tartışmaya hiç gerek yok. Yalnız yukarıda da yazmıştım, yola akan birazcık sudan geçip önümde takla atmasına ramak kalmasına bizzat şahit oldum. Ncap test sonuçları da zaten güvensiz araç diyor.

Hakan Batbayli 4 yıl

Ben sanırım anlatamıyorum derdimi. Bu paraya alabileceğin en iyi 4x4 duster. Varsa ucuzu alalım binelim. Hem otomobil olacak hem bu kadar az yakacak Hem algısı vergisi gidişi duruşu yol tutuşu yedek parçası biz de alalım şirkete bi kaç tane

Hüseyin Yag 4 yıl

abi duster yerine git citroen c-ellyese al, pejo 306 al ekonomik olsun ucuz olsun diyorsan. İlla 4*4 almak zorunda mısınız? Bu araç kısaca güvensiz bir araç. Ailesini seven insan alıp, sevdiklerini bindirmez içine.

Hakan Batbayli 4 yıl

Al 308 i gel dostum. Ben dağlarda, karda, çamurda, suda gidiyorum. Tabiiki 4x4 almak zorundayım. O yüzden de duster i soran birine açıklıyorum.

com-amzeat8si8c655j57txn.jpg

Hüseyin Yag 4 yıl

Peki

Hakan Batbayli 4 yıl