Android uygulamalarında facebook reklamlarının kullanılması

facebook reklamları kullanmaya başladım İlk banner şimdi geçiş reklamını da ekledim.(facebooka göre)
yalnız şöyle bir sorun var. Reklamlar video olduğu için gecikmeli açılıyor. O arada kullanıcı işlem yapayım derken reklama tiklaması ihtimali var. face sorun çıkarır mı? (yayınlamadim bu halini)

böyle bir durum admob için sorun olurdu mutlaka.
admobda kurduğum sistem sıfır gecikme hatta reklam açılır reklam kapanınca anca yeni aktivite açılabilir.

Bir Google makalesinde reklam başlayan kadar dönen şu bekleme animasyon gibi bir şey mi eklesem

sizin bu gecikme için bir öneriniz var mı?

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
2
2 CEVAP

Reklam türü ne olursa olsun interstitlal, native veya video zaten arkaplanda yüklenmesi bitmeden onu kullanmamalısın. Dökümanlarını incele yüklendi mi gösterilmeye hazır mı gibi cevaplarını içeren metodları vardır. Bu metodla önce sor sonra hazırsa kullan hazır değilse kullanma.

Uygulama ikonuna tıklanır tıklanmaz uygulama açıkken sürekli aktif bir instance üzerinden video reklam yüklemesi isteğinde bulunabilirsin arkaplanda yüklenir sen göster diyene kadar da göstermez.

Ben hep böyle çalışırım reklamlarla bu yüzden bir ekrana geçişte benim kullanıcılarım yaw reklam mı gelecek ahanda reklamamı içeriğe mi tıkladım gibi dertlere düşmezler. Admob da bu noktada bana sıkıntı yaşatmaz. Reklam hazırsa geçişte anında gösterilir. Değilse gösterilmez.

M

şu an aynen dediğin hale getirebildim. Peki bahsettiğin şey nasıl işliyor: Hani şu Uygulama ikonuna tıklayınca açılan instance olayı? Bunu bilmiyorum ama çok işime yarar

Şerif Çalıbaş 5 yıl

Application class in için singleton pattern kullanabilirsin. Bu instance üzerinden de kendi yazdığın mesela bir AdManager. Java classında reklamlarla alakalı her ne istiyorsan her ne yapılabiliyorsa her neye ihtiyacın varsa birkaç basit ve küçük metod yazıp halledebilirsin. Application instance in singleton pattern ve static olacağından uygulamandaki her yerden çağrılabilecek. Bunları araştır, bikaç birşey dene halledersin.

Mustafa Erez 5 yıl

bahsettiğin her şeyi anladım metotlar ve classlarla yapılabilir ben daha java derslerinde dizilerdeyim bir bakim singleton patern olayına

Şerif Çalıbaş 5 yıl