Aptamil Eoprotin nasıl kullanılır?

25 günlük çıktık hastaneden çok şükür. İki saatte bir bunu süte katıp vereyimmi yoksa günde bi kaç kezmi.. Kimseden öğrenemedim. Doktorumuzada ulasamadım.

com-yvkrsjwyb8vtgjsr95k4.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

sadece anne sütü diye birşey yok. Bu besin zenginlestirici anne sütü alıyorsa anne sütüne, formül mamayla besleniyorsa, formül mamaya 30 cc ye bir ölçek, 60cc ye 2 ölçek 3 kilo olana kadar kullanılıyor. Yani eksik depoları dolana kadar. Buda ortalama doğum kilosunda yakalanıyor.

B

Sadece anne sutu zengınleştırıcıdır formul mamada zaten var

Dila Artun 5 yıl

hayır tatlım bu zenginleştirici mama degıl. Mama günlük ihtiyacı olan besin degérini bulundururken bunda ekstra ihtiyacı olan ve erken ve düşük kilolu doğuma bağlı gereksimi olan besin bulunuyor. Size bu bilgiyi kim verdi bilmiyorum. Ben çocul gelişim uzmanıyım ve bunun özel eğitimine katıldım. Sağlıcskla kalın.

Banu Vedat 5 yıl

K. D uzman hemşiresıyım egıtımını almanya aldım ayrıca premature annesıyım

Dila Artun 5 yıl

Mama degıl zaten

Dila Artun 5 yıl

Umarım bebeğinize kullanıp böbreklerini mahvetmemişsinizdir. Aptamilin kendisinde dahil, tüm araştırma ve yazılı belgelerde, tüm yenidoğan tezlerinde, tüm yenidoğan yoğun bakım ünitesi hemşirelik rehberlerinde yazan EOPROTIN ANNE SUTU ZENGİNLEŞTİRİCİDİR. ANNE SÜTÜ ALAMAYAN BEBEĞE PREMATIL MAMA KULLANILIR. İnsanlara yanlış bilgi verip bir de bundan emin gibi konuşup hayati organlardan olan böbreklere zarar vermeyi göze almanız çok saçma. Umarım sizi bugüne kadar bir anne dinlememiştir.

Ayşegül Fatime 5 yıl