Aptamil tam tahıllı kuş üzümlü mama kaç kaşıktan yapılır?

Arkadaşlar şuan şehir dışındayım ve hazır kaşık maması yapmak zorundayım. Aptamil tam tahıllı kuş üzümlü mama var elimde ama 4 yemek kaşıktan yapılır diyor. Oğlum 7 aylık fazla değil mi 4 yemek kaşığı? Sizler kaç kaşıktan yapıyorsunuz?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Bir de şunu sorcaktım, çocuk ağzını açtıkça o anda ne yaptıysam mama ya da çorba neyse vermeye devam etmeli miyim. Dediğim gibi 3 kaşıktan mama bana çok geldi gibi ama yedikçe yedi ağzını açtıkça verdim.

S

Ne güzel yesin işte ek gıdaya yeni başlayınca tatlı şeyler hoşlarına gidiyor benim kızımda öyleydi. Şimdi 1 kaşık vermek için takla atıyorum

İclal Muk 5 yıl

Ben de onunla avunuyorum şimdi yesin sonra nasıl olsa her çocuk gibi yememeye başlayacak diyorum.

Sariye Kutluk 5 yıl

Benimkide 7 ay 2 haftalık 5 kaşıktan yapıyorum. 120-140 ml arası su koyuyorum. Ne sıvı nede çok katı olacak şekilde ayarlıyorum yiyiyor. Ama ben hip kaşık mamalarını kullanıyorum. Her zaman değil bazı akşamlar veriyorum diğer zamanlar kendim yapıyorum.

Derya Koblay 5 yıl

5 kaşık çok değil mi ya bilmiyorum miğdeleri kendi yumrukları kadarmış ya bana çokmuş gibi geliyor miğdesinin genişlemesini yada çok yiyip rahatsız olmasını istemiyorum ama çocuk ta istiyor ona çok gelmiyor demekki.

Sariye Kutluk 5 yıl

Ben 1 aydır böyle yapıyorum hiç sevmediğini görmedim. Hatta 7 aya girdiğimizde 300 gr almıştı. Doktor kahvaltı ve yemeklerine ekmek eklememi söyledi.

Derya Koblay 5 yıl

Bana da 5 kaşık çok geldi ama belki aptamil gibi kıvamlı olmuyordur

İclal Muk 5 yıl