Araba alacağım, corsa 70 hp mi iyi i20 85 hp mi?

Arabadan anlayan arkadaşlarıma son araba sorum gelen yorumlardan sonra peugeot u elemiş bulundum. Şimdi bu iki araç arasında kaldım. Araçlar manuel olacak sıkıntım şudur kullanacağım yer çok yokuş (çooook) bu iki araç da 1.2 motor yalnız corsa 70hp i20 85hp. Bu rakamlar yokuşta nasıl etkiler? Araçların ikisi de sıfır aşşağı yukarı aynı fiyattalar bilen arkadaşlarım yorumlarsa sevinirm hangi araç tercih edilmeli ve neden?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

i20nin yakıtına da ölüm diyordu kullanan bir arkadaşım ayrıca. Hoş 1.2 benzinli motorlar o arabalarda içmesi normal. Eğer sıfır takıntın yoksa yakınlarında iyi anlayan ve tanıdığı ustası olan biriyle git arabaya bak ustasına gösterin 2.el almak daha mantıklı. Binici için de alsat yapan için de. Neden aldığın arabanın değeri 1 seneye 5bin 10bin düşsün ki 500tl-1000tl düşmesi varken.

U

değişik ülke ekonomisi sayesinde sıfır araba alan ve satarken kar eden çok insan var

Rutkay İsmail 6 yıl

Ya o ayrı mesele ama şu saatten sonra kolay kolay olmazo. Babam 2011de passatı 60a aldı şu an galerici 65 veriyor direk. Aradan 6 sene geçmiş... Ama bu tam olarak bi şans işi. Standart şartlar üstte yazdığım gibi oluyor genelde

Uğur Koysuren 6 yıl

Rutkay İsmail aynen, 1 sene önce 2. El aldığım corsa bugün 5 bin daha üstüne gidiyor. Kâr yapmış görünebilirim ama ülke olarak nereye gittiğimizin göstergesi bu. Uğur Koysuren bence şans değil ülkenin ekonomisiyle alakalı direk.

Mesut Örgü 6 yıl

Ülkenin gidişatında dolar euro ve bu dolayda sıfır araba fiyatları da yükselecek diye garanti bir bilgim yok o yüzden şans diyorum. Belli olmaz bakarsın yarın bir anda hayat güzelleşir falan (pollyana dokunmadı pollyananın ta kendisi benim )

Uğur Koysuren 6 yıl